FOTO-VIDEO – Un MODEL, Profesor Dogaru Eugenia din Buzau – Mentor pentru Excelenta in Educatie. INSCRIE-TE! 10 profesori vor fi laureati si pentru activitatea din acest an
Last Updated on 06/10/2017 by Iulian Gavriluta

MENTOR 1Premiul Mentor pentru excelenta in educatie se acorda acelor profesori sau antrenori care au descoperit si au lansat tinere talente si le-au sprijinit primii pasi atat intelectual cat si moral. Excelenta educativa a acestor profesori antrenori, mentori a condus generatii intregi spre succes, activitatea lor a ramas insa in umbra, fara recompense morale sau materiale in masura efortului depus. 

 

In cadrul programului, lansat prima data in 2010, anual sunt premiati 10 profesori si antrenori, premiul constand dintr-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemtoi, si o suma in valoare de 8.000 de lei. Termenul limita de nominalizare din acest an este 31 decembrie 2017. Organizatorii sunt Fundatia pentru Comunitate si MOL Romania.

Laureatii Premiilor Mentor pentru Excelenta în Educatie, editia a VII-a sunt: Petre Arnautu — antrenor emerit de tenis de masa la Clubul Sportiv Școlar Slatina, Maria Peto — profesoara de fizica la Liceul Teoretic "Szekely Miko" din Sfântu Gheorghe, Nicolae Antonescu — profesor de vioara si viola în cadrul Școlii Gimnaziale de Arte numarul 5 din Bucuresti, Ferenc Csiszar din Satu Mare — antrenor emerit de scrima, Elvira Groza — profesoara de filosofie la Liceul Teoretic "Aurel Lazar" din Oradea, Nora Agnes Bogacs — profesoara la Școala Generala "Joszef Attila" din Miercurea Ciuc, Eleonora Mihaela Zamfirescu — conducatoarea catedrei de pian a Colegiului National de Muzica "George Enescu" din Bucuresti, Elena Valeria Teoteoi — profesoara de chimie la Colegiul National "Tudor Vladimirescu" din Târgu Jiu, Constantin Radu din Iasi — antrenor de gimnastica ritmica la Clubul Sportiv Școlar "Anghel Saligny" si Florian-George Zamfir — profesor la Liceul de Arta "Marin Sorescu" din Craiova (FOTO). Din Buzau a fost premiata Dogaru Eugenia      prof. de lb. franceza Bascenii de Sus Buzau, in prima editie din anul 2010.

A.D.

Mentor 2