LIVE – “EXISTAM si COMUNICAM prin gest, mimica, culoare si….SUFLET”. Elevii buzoieni cu deficiente de auz si comunicare sarbatoresc astazi Ziua Educatiei (FOTO/VIDEO)

LTSCDA Buzau 1Cu ocazia Zilei Internationale a Educatiei, Liceul Tehnologic Special pentru Copii cu Deficiente Auditive Buzau organizeaza activitati atat la nivelul scolii, cat si in afara ei. Astfel, joi, 5 octombrie 2017, in intervalul orar 10.00-12.00, elevi ai liceului, insotiti de prof. Cosma Lavinia si prof. Hincu Mariana, vor desfasura activitati de pantomima si realizare de creatii handmade in Galeria Mall.

 

Scopul acestor activitati este integrarea elevilor deficienti de auz in comunitatea locala si promovarea limbajului mimico-gestual. De la suflet la suflet, acesti copii minunati impreuna cu cadrele didactice care le sunt alaturi in toti pasii parcursi in procesul instructiv -educativ dovedesc inca odata ca EXISTA, sunt printre noi, egali in drepturi, si, de cele mai multe ori SIMT si TRAIESC cu intensitate mult mai mare decat noi cei fara dizabilitati. Partenerii acestui proiect sunt Galleria Mall si Asociatia Diferiti dar Egali.

A.M.

LTSCDA Buzau 2