CASTIGA O BURSA DE STUDIU in Marea Britanie! Detalii aici
Last Updated on 05/10/2017 by Iulian Gavriluta

Burse studiu UKAsociatia “Ține de Noi” impreuna cu Conferinta Directorilor din Marea Britanie (Headmasters' and Headmistress' Conference), o entitate ce reuneste peste 100 din cele mai performante scoli din Marea Britanie, anunta lansarea unui concurs pentru obtinerea unui numar de burse de prestigiu in Marea Britanie pentru elevii de clasa a X a, care isi doresc sa petreaca ultimii doi ani din ciclul preuniversitar de invatamant, echivalentul claselor a XI a, respectiv a XII a, in Marea Britanie. 

 

Marea majoritate a burselor acopera in totalitate costurile, insa exista si burse partiale, care acopera intre 50% – 70% din costuri. In anii trecuti peste 100 de elevi romani au petrecut cate un an sau doi in aceasta bursa, ajungand apoi studenti la facultati eminente, precum: Oxford, Cambridge, London School of Economics.

!!! Important - Incurajam citirea cu atentie a formularelor prin care se va efectua inregistrarea in cadrul acestui program, precum si instructiunile de completare prezente in documentatia din link-urile de mai sus.

Desi exista si un numar de contact, datorita interesului foarte mare pe care il asteptam, va rugam sa ne contactati telefonic doar daca este absolut necesar sau o urgenta, in rest incurajam contactul pe email la adresa: burse@tinedenoi.ro

Prezentare video a programului: https://www.youtube.com/watch?v=iP5bS4PJCk4

Criterii de eligibilitate:

•             sa fie inscrisi intr-o forma de invatamant de nivel liceal, fiind in prezent (anul scolar - 2017-2018) in clasa a X-a;

•             sa nu ocupe, la momentul inscrierii, un loc intr-o scoala din Marea Britanie;

•             venitul parintilor (brut, combinat) pe anul 2017 sa nu depaseasca echivalentul in lei a 30.000 lire;

•             varsta elevului trebuie sa fie, la 1 septembrie 2018, intre 16 ani si 17 ani si 6 luni - nu pot aplica decat elevii care, la data mentionata, nu depasesc varsta maxima admisa. Data nasterii aplicantului ar trebui sa se incadreze intre 01.02.2001 si 01.09.2002.

Despre HMC: http://www.hmc.org.uk/about-hmc/projects/

Despre program: http://www.hmc.org.uk/about-hmc/projects/projects-sub-page-2/student-faqs/

Important!

Inainte de a aplica, va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile programului de burse si informatiile pentru parinti si elevi de pe  http://tinedenoi.ro/burse-academice/

Transmiterea documentelor se va face initial in format electronic la adresa: burse@tinedenoi.ro, urmand ca, intr-o etapa viitoare, dupa selectia preliminara, elevii acceptati pentru concursul final sa transmita si fizic documentele la o adresa indicata ulterior.

 Deadline aplicatii electronice: 1 decembrie 2017

Asociatia “Ține de Noi” organizeaza programe dedicate educatiei cu proiecte concrete in marile orase ale Romaniei, organizeaza in fiecare an Conferinta Nationala in domeniul Educatiei, cea mai relevanta conferinta in domeniu, unde participa toti stakeholderii implicati.

Detalii suplimentare se pot obtine accesand: tinedenoi.ro/burse-academice

A.D.