FOTO – Politistii buzoieni medaliati cu argint la Turneul International de Fotbal „WPFT GOLD CUP” Barcelona 2017

IPJ Buzau 1In perioada 26 – 30 septembrie a.c., echipa de fotbal a I.P.J. Buzau a participat la turneul de fotbal organizat de IPA in Barcelona - Spania, competitie sportiva care a adunat la start 18 echipe formate din politisti din 12 tari din intreaga lume.

 

Politistii buzoieni au fost repartizati in grupa „B”, pe care au castigat-o cu maxim de puncte (15) si  golaveraj 16 – 0 , trecand pe rand de echipele din Occlo – Franta cu 6-0, IPA Moldova cu 3-0, IPA  Maroc cu 2-0, Tongeren – Belgia cu 4-0 si Az Moscova – Rusia cu 1-0.

In meciurile eliminatorii, politistii au invins in optimi cu 5-0 echipa din Rand Horizon – Maroc, in sferturi cu scorul de 3-1 echipa din Bordeaux – Franta, iar in semifinale au trecut de echipa din Mogadishu – Somalia cu 3-0. In finala, dupa un meci in care politistii buzoieni au jucat in inferioritate numerica, au fost invinsi de echipa din Sankt Petersburg – Rusia cu 3-2, reusind totusi adjudecarea locului al doilea si a medaliei de argint. Marcatorii echipei au fost Pana Gabriel – 9 goluri, Ceausel Sebi – 6, Glogoviteanu Victor – 4 goluri, Mihai Chiorcau – 3 goluri, Oprea Ionut Alexandru – 2 goluri, Taraze Fanel – 2 goluri, Fasie Adrian – 2 goluri si Oproescu Constantin – 1 gol. Echipa si-a adjudecat de asemenea premiile speciale ale turneului, respectiv de cel mai bun portar -Baba Ionut si de golgeter al turneului – Pana Gabriel.

Din delegatia condusa de seful I.P.J. Buzau, domnul comisar sef de politie Pantazi Virgil Laurentiu, au facut parte Baba Ionut, Chiorcau Mihai, Glogoviteanu Victor, Taraze Fanel, Oproescu Constantin, Pana Gabriel, Ceausel Sebi, Oprea Ionut Alexandru, Fasie Adrian, Tartareanu Mihai si Dragomir Gabriel. Astfel politistii buzoieni confirma rezultatele internationale obtinute in trecut, respectiv castigarea trofeului in Polonia si locul 3 in Italia, precum si nenumaratele turnee nationale castigate in decursul timpului. Participarea la turneu a fost posibila cu sprijinul IPA Buzau, Consiliul Judetean Buzau, SNPPC si Clubul Sportiv Politia Buzau.

E.S.

IPJ Buzau 3

 

IPJ Buzau 2