Ce mai fac parlamentarii buzoieni? Uite aici ce am gasit pe facebook la deputatul Marcel Ciolacu
Last Updated on 04/10/2017 by Iulian Gavriluta

Marcel Ciolacu FBMulti dintre alesii buzoienilor ori isi ascund activitatile, ori nu fac nimic, sau pur si simplu nu stiu sa iasa in evidenta cu ceea ce lucreaza in Parlament. Iata ce am gasit pe facebook, la deputatul PSD Marcel Ciolacu: “Astăzi (ieri - n.r.) am participat alături de premierul Mihai Tudose și o parte a membrilor Cabinetului la cea de a patra ședință comună a Guvernelor României și Bulgariei, organizată la Varna.A fost o ocazie excelentă să discutăm despre proiecte esențiale din domeniul transporturilor, energiei și dezvoltării regionale.

 

În acest sens, au fost semnate o serie de acorduri și memorandumuri care vor fixa parametrii de colaborare în perioada următoare pentru îmbunătățirea interconectării dintre statele noastre și stimularea investițiilor pe ambele maluri ale Dunării.

De asemenea, în discuția separată pe care am avut-o cu omologul meu, vicepremierul bulgar Tomislav Peykov Donchev, am subliniat că este important să facilităm crearea a cât mai multor conexiuni, așa cum este și noul punct de trecere a frontierei de la Lipnița-Kainargea inaugurat chiar astăzi. Ca state vecine, membre în UE și NATO, avem nevoie de proiecte comune care să vină în sprijinul cetățenilor noștri" - a scris pe facebook, deputatul buzoian.

I.G.