ULTIMUL MITOMAN – DONALD TOM. Cum minte primarul in privinta proceselor cu politistii locali (implicata si jurista Basturea) si a grajdurilor din Complexul Marghiloman (declaratie din Germania – Irina Marghiloman)
Last Updated on 03/10/2017 by Iulian Gavriluta

Mitomanul Donald Tom MarghilomanNu mai este o noutate ca avem in fruntea municipiului (ca paduchele!)un mitoman de cea mai joasa speta – Donald Tom. Iata doua aspecte -  PRIMUL CAZ: La ultimul CLM (LINK)daca aveti rabdare si parcurgeti materialul publicat de noi, vedeti cum pentru pierderea proceselor cu politistii locali, primarul da vina pe o jurista a Primariei – M. Basturea care ar fi “ascuns” (?!) unele dosare din instanta legate de cauza.

 

Ne-am straduit sa cautam si noi procesele respective pe portalul intantelor si am gasit destule…culmea, inaintate de aceeasi jurista infierata in stil comunistoid de “Melteanul din Tintesti”. Rugam pe trepadusii de serviciu si postacii flausati sa caute si ei, daca mai au timp intre doua spagi de la Tom si “serviciul” din Cabinetul 2 al Primariei. Informatiile sunt publice: 1865,1866,1867/114/2017 (vezi linkurile mai jos). Asadar, Donald Tom acuza pe nedrept, iar unii dintre consilierii locali, vanduti si ei lui Toma – respectiv ametitul de Barbu (PNL) ii tine isonul, jignind o doamna, in lipsa acesteia de la discutiile sedintei CLM.

AL DOILEA CAZ – putina aducere aminte, inainte de adevarul din prezent!

Se stie bine ca in Complexul Marghiloman exista faimoasele “Grajduri”, unde pe vremuri, primul ministru de atunci – Alexandru Marghiloman isi tinea caii de rasa si pe vestitul Albatros, calul dupa numele careia a fost “botezata” si Vila din Complexul istoric buzoian. De-a lungul timpului, News Buzau s-a ocupat cu seriozitate si acrivie de cazul “Marghiloman” si am reusit astfel impiedicarea ridicarii de constructii in zona (LINK). Sa ne aducem aminte ca inca de pe vremea fostului primar, zona de la lac si pana la Asezamantul de batrani si blocurile comuniste a fost vizata de asa zisii dezvoltatori imobiliari – in realitate niste snapani flausati (Manescu – Constam, Gagu – Concas si altii). Sa ne aducem aminte si de declaratiile fostului senator PRM – Marius Constantinescu, ajuns si director al Muzeului Judetean Buzau, care, la insistenta noastra a reusit tararea in justitie a acestor asa zisi investitori si amanarea ridicarii de vile in zona de protectie a Parcului Marghiloman. Din pacate, in ultimii ani s-a construit "in draci" in zona si s-a vandut din terenul Complexului - pe partea stanga a Grajdurilor Marghiloman, reusindu-se scoaterea zonei din vechile harti ale domeniului. In dreapta Grajdurilor (langa biserica Sf Toma – construita si ea ilegal!), terenul se afla in parasire, urmand sa fie cotropit si el cu vile (anunturile imobiliare sunt active de ani buni pe internet!). Cum timpul nu se mai poate da inapoi si cum nimeni nu mai are interes sa se reconstituie adevarul, iata-ne in situatia de fata. Lucrurile, din pacate nu raman asa nici acum – Donald Tom si unii din oamenii politici actuali au vandut "investitorilor" locali si ultimele palme de pamant din zona si pana la rasarirea vilelor in celelalte suprafete nu mai este decat o chestiune de timp. DNA si alte organisme ce ar trebui sa vegheaze la respectarea legilor probabil au alte treburi mai importante de facut si nu au timp de asa ceva…din pacate! Acum apare in scena –Donald Tom, miliardarul de carton al judetului... La ultima sedinta CLM, la conferinta de presa de pe holul Primariei, nu pentru prima data – edilul spune despre Complexul Marghiloman ca este din nou revendicat de mostenitori si ca de aia nu poate face el nimic in zona. NIMIC MAI FALS! Inca de ani buni, redactia noastra este in legatura cu singura mostenitoare legala a lui Alexandru Marghiloman – Irina Vladuca Marghiloman, stabilita in Germania. Iata ce ne-a transmis, legat de subiect, doamna Marghiloman: “Referitor la stirile din ultimile 2 zile „ O revendicare in instanta blocheaza investitiile municipalitatii buzoiene in complexul Marghiloman“:

1.Nu impiedic recostruirea grajurilor din complexul Alexandru Marghiloman, deoarece nu am niciun proces pe rol in aceasta directie, din contra nu pot decat sa ma bucur.

2. Firma de avocatura mentionata in presa nu mai lucreaza pentru mine de peste 2 ani de zile.

3. In ceea ce priveste denumirea de o indepartata ruda , cred ca este gresita, daca ne uitam la gradul de rudenie.

As dori ca pe viitor sa nu mai intervina asemenea articole departe de adevar.

Irina Vladuca-Marghiloman

FINAL:

Surse oficiale, carora le protejam identitatea ne-au spus ca intentionat Grajdurile Marghiloman sunt lasate sa se degradeze, pentru ca sa fie intr-un final scoase de sub “sarcina arheologica” (ca si vechea Casa "boiereasca" Marghiloman) si daramate, facand loc vilelor de prost gust din zona. Practica nu este noua. Am aflat ca deja respectivul investitor amintit mai sus a facut o solicitare le MJB in acest sens. Rusine! Se dovedeste inca o data ca Donald Tom este ULTIMUL MITOMAN din Buzau, iar cei care ii tin isonul, cu siguranta vor da socoteala odata si odata pentru ceea ce fac. Fiti siguri de asta!

I.G.

SURSE, PARTEA INTAI:

http://portal.just.ro/42/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=11400000000063547&id_inst=42

http://portal.just.ro/114/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=11400000000063545&id_inst=114

http://portal.just.ro/42/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=11400000000063546&id_inst=42

 

{vsig}grajduri-Marghiloman{/vsig}