VIDEO LIVE – UPDATE – ATAC REVENDICAT DE ISIS. Cel putin 50 de morti si peste 200 de persoane ranite. ALERTA TERORISTA in LAS VEGAS! Mai multe persoane impuscate la un concert
Last Updated on 02/10/2017 by Iulian Gavriluta

Las VegasFocurile de armă au fost trase lângă cazinoul Mandalay Bay Casino din Las Vegas, potrivit The Guardian. Poliţia din Las Vegas a alertat populaţia să evite zona şi se află pe urmele atacatorului necunoscut. Potrivit primelor informaţii, ar fi vorba de mai multe victime la faţa locului, unde este organiza festivalul Route 91 Harvest.

 

Atacatorul ar fi avut o armă automată. Poliţia metropolitană din Las Vegas a blocat mai multe străzi din zona festivalului.

E.S.

UPDATEISIS a precizat că autorul atacului se convertise la islam în urmă cu câteva luni, a relatat Reuters. ''Autorul atacului din Las Vegas este un soldat al Statului Islamic, el a comis operațiunea ca răspuns'' la apelurile organizației de a ținti țări angajate în lupta contra SI, a indicat Amaq, organul de propagandă al jihadiștilor. Stephen Paddock, bărbatul despre care se crede că a ucis cel puțin 50 de persoane și a rănit alte peste 400 luni la Las Vegas (SUA), era mort când polițiștii au intrat în camera sa de hotel, cu vedere spre locul în care se desfășura un festival de muzică, a indicat poliția locală. Paddock, în vârstă de 64 de ani, originar din Mesquite (statul Nevada), a deschis focul, din camera sa de hotel aflată la etajul al 32-lea, asupra unei mulțimi de peste 22.000 de persoane prezente la festival.

UPDATECel putin 50 de persoane au murit, iar peste 200 de persoane au fost ranite, luni dimineata, in timpul unui concert de muzica country din Las Vegas, la Hotelul Mandalay Bay, unde un barbat a deschis focul, relateaza Reuters. Atacatorul a fost omorat, dar politistii cauta o femeie pe nume Marilou Danley, suspecta ca ar fi avut legaturi cu barbatul care a tras in multime. Autorul atacului a fost identificat ca fiind un localnic de 64 de ani.

http://video.foxnews.com/3ad2d2b2-1119-42d6-840f-9405f63f82cb

 

https://www.youtube.com/watch?v=n_HTCLhEJGo

 

https://www.youtube.com/watch?v=6pvJpY70nBc