UPDATE – NE BUCURAM CA NU AM AVUT DREPTATE! Maria Mirela Ionita este NOUL DIRECTOR ADJUNCT al DGASPC Buzau. NU NE MAI FACEM BINE! Schimbarea-Neschimbarii la DGASPC Buzau
Last Updated on 02/10/2017 by Iulian Gavriluta

DGASPC concursDupa scandalul din toamna trecuta de la DGSPAC Buzau, terminat cu demisia lui Vintilescu, mai marii CJ Buzau anuntau o reforma iminenta si radicala a sistemului. Lumea intrase putin in panica, sutele de angajati pe pile, cu studii indoielnice a la Spiru Haret sau Bioterra, au simtit sudoarea rece a evaluarii pe criterii de performanta, a confrumtarii cu profesionisti adevarati, a nevoii de a demonstra cele 8 ore de lucru concret si cu probe.

 

Firmele agreate, furnizore de servicii, au fost si mai ingrijorate. Caci un buget de peste 26 de milioane de euro (cam bugetul cumulat al Ramnicului –Sarat si al Nehoiului la un loc) parea ca va fi supus unui control riguros. Dar sistemul are proprietatea uimitoare de a se regrupa, de a reactiona la unison impotriva schimbarii si de a respinge orice interventie de modificare externa cu eficacitate. Dupa concursurile pentru Director Executiv si cel Economic, cu cantec si fara surprize a venit randul postului de Director adjunct.

Astazi, trei candidati vor parcurge formalitatea examenului si numai "marimea pilei" la Conducerea CJ este criteriul de baza.

Mirela Ionita, sotia consilierului local PSD Victor Ionita , Ciprian Parvu si un (opinia noastra) "iepuras", un anume Serb Nicolae Florin, se vor duela in pile si influente.

Caci, putem demonstra asta in direct la orice televiziune, examenul cu cele 60 de punce oferite de  CJ este facut in asa fel incat, numai cel ce are direct acces la ele il poate trece, ramane doar praf in ochii fraierilor care inca mai cred in onestitate si corectitudine intr-o tara manjita de coruptie si influente politice pana la posturile de femei de serviciu in scoli. Noi pariem pe domnul Pirvu, caci cei care nu stiu deja, jocurile pentru functiile de la DGASPC nu se fac in cabinetul 1 de la CJ, ci undeva mai pe la jumatatea si pe capatul coridorului pe dreapta spre scari.

P.S. Cred ca doamna Ionita regreta amarnic ca si-a dat demisia de la Caminul de Batrani, caci astazi sau maine datele examenului vor fi altele si nu cum a fost obisnuita dansa!

DIDIMOS

UPDATE - Rezultatele lucrarilor scrise este: Ionita Maria Mirela 82 puncte ADMIS, Pirvu Ciprian 62 puncte RESPINS, Serb Florin Nicolae ABSENT. Articolul nostru a fost citit de foarte multe persoane insa....putini au inteles mesajul. NE BUCURAM CA NU AM AVUT DREPTATE!

SURSA: http://www.anfp.gov.ro/Concurs/66767