FOTO – Controale “tematice” la transportatori pe diferitele trasee din judet – “cadou” sau premeditare din partea CJ ?
Last Updated on 02/10/2017 by Iulian Gavriluta

controale autobuze cj buzauIn ultima vreme, responsabilii cu transportul in comun din CJ au “naucit” cu amenzile particularii cu autobuze si “Maxi-taxi” din judet. Gurile rele spun ca ar fi verificari “cu dedicatie”, dar dincolo de aceste zvonuri, nimic nu-i impiedica pe transportatori sa respecte legea si sa arate celor din CJ ca totul este in regula in masinile lor.

 

Astazi, in zori, au fost efectuate mai multe controale pe ruta Buzau – Sageata si s-a constatat depasirea numarului de calatori in microbuze. Transportatorul a fost amendat cu 10.000 de lei, nefiind la prima abatere de acest fel. De aemenea, s-au semnalat si nereguli in ceea ce priveste valoare biletelor pe diferite curse din judet (170 de lei pt 13 km de la Scurtesti al Buzau?!). 

“In aceasta dimineata am intreprins o noua actiune de control impreuna cu Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Buzau , pe rutele Vadu-Pasii, Sageata ,Robeasca  undele dintre cele mai aglomearte tresee de transport persoane. Astfel incepand cu orele 6:00 au fost controloate un numar de 5 autobuze si 1 microbuz, fiind depistate urmatoarele nereguli:

1. Un autovehicul (autobuz) nu avea rovineta ruta de la ora 6 Stancesti-Vadu Pasii

2 . Calatori in picioare: in doua autobuze 30,35 persoane ,intr-un autobuz 10 calatori , iar la cursele de la prima ora erau calatori transportati regulamentar pe scaune . Problemele au aparut  aproape de ora 7,00 cand au inceput sa fie transportati elevii. Vom continua aceste controale pana cand se va intra in normalitate” – a precizat Adrian Petre, vicepresedinte CJ Buzau.

I.G.

{vsig}autobuze-verificari-CJ{/vsig}

FOTO Auras Tereaca