PROIECTUL CONTINUA SI IN ACEST AN SCOLAR! TEDI invita elevii buzoieni de clasa I la “SCOALA SIGURANTEI”

TEDI SCOALA SIGURANTEIIn anul scolar 2017 - 2018, MASPEX ROMANIA S.R.l, continua implementarea, in parteneriat cu Ministerului Educatiei Nationale, a proiectului „Scoala Sigurantei Tedi", destinat elevilor din clasa I, in vederea imbunatatirii conditiilor de siguranta ale acestora acasa, la scoala, in timpul liber.

 

Proiectul are la baza Protocolul de colaborare inregistrat la MEN cu nr. 9926/23.08.2017.

  • Inscrierea in proiect se realizeaza de catre invatatorul clasei participante, pe site-scoalatedi.ro, pana la data de 13 octombrie 2017. Pentru a se inscrie in programul Scoala Sigurantei Tedi, fiecare invatator de clasa I trebuie sa acceseze site-ul scoalatedi.ro, sectiunea inscriere si sa completeze formularul de inscriere cu datele de contact si numarul de elevi de clasa l.
  • suportul didactic pentru cadrele didactice (CD), carticelele cu exercitii pentru elevi si brosura informativa pentru parinti vor fi trimise de catre organizatori, prin posta, scolilor inscrise in proiect, in perioada 24 octombrie - 6 noiembrie 2016. Toate materialele vor fi disponibile si in format online, pe site-ul scoalatedi.ro, cu posibilitatea de a fi descarcate si salvate de catre fiecare invatator.
  • modalitatea de implementare si frecventa activitatilor propuse raman la latitudinea fiecarui cadru didactic participant, astfel incat, la finalul anului scolar, sa fi fost parcurs intregul continut educational.
  • lunar, cadrele didactice vor incarca, pe site-ul www.scoalatedi.ro, dovezi ale activitatilor desfasurate in cadrul proiectului, iar cele mai active 3 scoli participante vor fi premiate.

Pentru detalii suplimentare, unitatile de invatamant/cadrele didactice pot accesa site-ul scoalatedi.ro. TEDI se bucura sa existe cat mai multe activitati educative care ii invata pe elevi sa identifice situatiile de risc la care pot fi expusi si sa adopte masuri de prevenire adecvate, mai ales ca toate materialele folosite sunt concepute pentru predarea informatiilor despre siguranta tinand cont de nevoia copilului, de a invata prin joc.

A.D.