Biroul de Presă – “PV-DD” (Partidul Violet – Democratie Directa) Buzau – COMUNICAT OFICIAL DE PRESA
Last Updated on 01/10/2017 by Iulian Gavriluta

Partidul Violet Buzau“Începând cu data de 01.oct.2017,va lua naștere la Buzău,Organizația Județeană a Partidului Violet-Democratie Directă,prin președinte interimar Marius Vlasceanu. Cei care doresc să facă parte din acest partid nou-infiintat la nivel național la data de 05 aprilie a.c.sunt rugați să completeze o adeziune sau sa sune la numărul de telefon 0737959585. Vă mulțumim anticipat! Cu aleasa considerație, Marius Vlasceanu - Președinte interimar PV-DD Jud.Buzau.

PV-DD:  “Cum e distrusă România de nemernicii cu funcții publice. Azi: Institutul Cantacuzino.

„Iosif Boda, fostul consilier al lui Ion Iliescu are un băiat: Daniel Boda, medic dermatolog, care între 2009 și 2011 a ocupat funcția de președinte a Agenției Naționale a Medicamentului.

În această calitate a avut două „realizări”: a luat șpagă 5000 de euro de la o firmă de distribuție de medicamente (faptă pentru care a fost condamnat definitiv la trei ani cu suspendare) și a retras Institutului Cantacuzino, unul dintre cei mai apreciaţi producători de imunologice din lume, în luna februarie 2010 autorizaţia de punere pe piaţă a produselor injectabile, inclusiv a vaccinurilor, întrucât îi expirase standardul de bune practici de fabricaţie.

Efectul a fost desigur că unele programe naţionale de imunizare au fost blocate timp de mai multe luni, iar autorităţile au fost obligate să importe vaccinuri.

Boda a fost schimbat în vara lui 2011 dar efectul deciziei lui s-a propagat și anul 2012 a fost primul în care în campania de imunizare gratuită împotriva gripei nu au mai fost folosite vaccinuri de la Institutul Cantacuzino.

În anul 2013, Ministerul Sănătăţii a achiziţionat 600.000 de doze de vaccin antigripal din import, pentru campania de vaccinare 2013-2014.”

Dorina Lascăr, site-ul curentul.info.

Prieteni, acești nemrnici au demolat Institutul Cantacuzino dar de fapt au făcut ceva mult mai rău: pentru șpăgi, au obligat statul să importe la prețuri scumpe, ceea ce noi produceam la prețuri ieftine. În loc să fi exportat vaccinuri, am importat. Pe noi ca popor, ne-a lovit la temelie. Pentru asta, judecătorii din România i-au dat, așa prietenește, ca de la ei, 3 ANI cu SUSPENDARE!!! Ca la orice hoț care se respectă, cu legitimație de la stat! Toți bandiții care au distrus România, primesc condamnări cu suspendare. Măcar nu e o suspendare mai consistentă și mai veridică, de vreo lustră sau vreo creangă mai rezistentă.

Institutul Cantacuzino trebuie repus pe picioare iar acest lucru poate fi făcut cu ușurință prin Programul PV-DD.

Ajutați-ne să ducem acest Program la îndeplinire”

I.G.