Astazi, Conferinta de presa la sediul PNL Buzau cu „noul” membru PNL, consilierul Constantin Ionescu – liderul consilierilor PNL din CLM Buzau
Last Updated on 01/10/2017 by Iulian Gavriluta

PNL Buzau

In cursul diminetii a avut loc o conferinta de presa la sediul PNL Buzau, la care au participat Presedintele PNL Buzau, deputatul Cristian Romanescu, „proaspatul revenit” pnl-ist consilierul Constantin Ionescu.

Potrivit liderului local de la Buzau „Speram sa intram intr-un program de conferinte de presa pe care PNL Buzau sa le sustina cu informatii atat de la nivel local cat si de la nivel national ale PNL. Astazi conferinta este pentru a va face un anunt, de astazi a revenit in echipa noastra domnul Bebe Ionesc. Negocierile au fost lejere,a revenit in partid fara sa doreasca nicio functie. A reintrat in echipa si ne dorim sa creionam o echipa puternica care sa faca fata PSD ului, cel mai puternic partid din judet. Sunt convins ca ne-am intarit echipa si cu prima ocazie vom dovedi ca in toate bataliile pe care le vom duce, cu prima ocazie, sa dovedim ca ne vom organiza din ce in ce mai bine. Domnul Bebe Ionescu, cunoscandu-i valoarea si pregatirea cu siguranta va fi liderul consilieriulor locali din CLM Buzau, firesc in beneficiul buzoienilor”, a precizat liderul PNL Buzau Cristian Romanescu. „ Multumesc colegilor din PNL pentru aceasta primire. Revenirea mea estnu vreau ca cineva aflat intr-o anumita functie in PNL sa se simta amenintat de prezenta mea. e si in urma discutiilor mele de acum 30 de zile cu domnul Ludovic Orban. Revenirea in PNL este o mare ambitie pentru mine. Orice demers, orice idee in interesul public are mai multe sanse daca faci parte dintr-o echipa politica. Este o echipa in care am lucrat si ma regasesc”, a precizat consilierul Constantin Ionescu.

E.S.