Sambata, 30 septembrie a.c, are loc FESTIVITATEA DE DESCHIDERE a noului an scolar la Palatul Copiilor Buzau
Last Updated on 29/09/2017 by Iulian Gavriluta

Palatul Copiilor BuzauSambata, 30 septembrie 2017, incepand cu ora 09:00, va avea loc festivitatea de deschidere a cursurilor noului an scolar, 2017-2018, la sediul Palatului Copiilor Buzau din B-dul Nicolae Balcescu, nr. 20. La eveniment vor participa reprezentanti ai autoritatilor locale, membri ai corpului profesoral, elevi si parinti. 

Palatul Copiilor Buzau vine si in acest an scolar in intampinarea elevilor cu o bogata oferta educationala. Prescolarii si elevii din ciclul primar, gimnazial si liceal pot alege una sau sau mai multe activitaţi instructiv-educative din oferta educationala a celor nouasprezece cercuri existente.

Inscrierile se pot face pe tot parcursul lunii septembrie, de luni pana vineri, intre orele 09.00 si 16:00, la sediul din B-dul Nicolae Balcescu, prin completarea unui formular tip. Varsta minima de inscriere este de cinci ani. Participarea la cursuri este gratuita, un elev avand posibilitatea sa se inscrie si sa frecventeze doua sau mai multe cercuri in acelasi an scolar. Festivitatea de sambata va cuprinde si momente artistice, puse in scena de elevi ai Palatului Copiilor Buzau.

E.S.