Ne asteapta un weekend cu VREME RECE, CEATA si BRUMA. Citeste aici cum va fi in fiecare regiune
Last Updated on 29/09/2017 by Iulian Gavriluta

Temperaturi negativePe cea mai mare parte a teritoriului Romaniei, vremea va fi racoroasa la sfarsit de saptamana, iar in sud, in est si local in centru va fi chiar rece pentru aceasta perioada din an, a anuntat, joi, ANM. Vineri, temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 13 si 18 grade, iar cele minime vor avea valori de la -4...-3 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 11...12 grade pe litoral.

 

Cerul va fi partial noros in sud-vest, extremitatile de sud si de sud-est si mai mult senin in restul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in regiunile sud-estice, cu viteze de pana la 55...60 km/h pe litoral si in delta. Izolat, in nord si in centru, se va produce bruma si vor fi conditii de ceata.

Sambata. vremea va fi racoroasa in vestul si nord-vestul tarii si rece in celelalte regiuni. Cerul va fi partial noros in sud si sud-est si mai mult senin in restul teritoriului. Vantul va mai avea intensificari, in special in cursul zilei, in Dobrogea, cu viteze mai mari pe litoral si in delta. Temperaturile maxime se vor incadra intre 13 si 19 grade, iar cele minime intre 1 si 12 grade, mai coborate in estul Transilvaniei, pana in jurul a -3 grade. Izolat, mai ales in depresiunile din nord si din centru, se va produce bruma. In a doua parte a noptii, pe arii restranse, in zonele joase de relief, se va forma ceata.

Duminica, vremea se va mentine frumoasa si mai rece decat in mod normal la inceputul lunii octombrie. Cerul va fi variabil, iar vantul va avea unele intensificari pe creste.

A.M.