LA ACEASTA ORA – LECTII DE VIATA „predate” de 14 tineri din structura DGASPC Buzau la intalnirea cu Presedintele CJ Buzau, Petre Emanoil Neagu
Last Updated on 29/09/2017 by Iulian Gavriluta

CJ BuzauDesi viata nu a fost prea darnica cu ei si i-a pus la incercari grele, tinerii din centrele de plasament din Buzau studenti sau absolventi ai studiilor de invatamant universitar ofera un exemplu pe care multi ar trebui sa-l urmeze.

 

Potrivit Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Buzau, toti cei 14 tineri din structura institutiei, care au sustinut de a lungul anilor mai multe examene au reusit cu brio sa treaca de aceste teste importante din viata lor. Ei sunt fie absolventi, fie masteranzi in psihologie, comunicare, stiinte sociale, psihologie, geologie sau fizica atomica. Rezultatele obtinute sunt un motiv extraordinar de satisfactie pentru ei si, totodata, un motiv de mandrie pentru instructorii care le-au coordonat activitatea in centre, mai ales ca au reusit sa ia examenele fara a avea parte de meditatii. S-au bucurat insa de sprijinul unor profesori voluntari care care si-au rupt din timpul lor liber si au lucrat cu ei. Succesul se datoreaza insa in cea mai mare masura muncii tinerilor si faptului ca au constientizat ca prin educatie isi vor putea depasi conditia si vor putea visa la un viitor frumos.

A.D.