FOARTE IMPORTANT! Sunt ultimele zile pentru depunerea cererilor in Programul „BANI DE LICEU”. Citeste aici calendarul de desfasurare
Last Updated on 29/09/2017 by Iulian Gavriluta

Bani liceuElevii din clasele IX-XII care provin din familii al caror venit minim pe membru nu depaseste 150 pe luna, vor primi si anul acesta bursa “Bani de liceu”. Sprijinul financiar din cadrul programului “Bani de liceu”, derulat de Ministerul Educatiei, se acorda elevilor pe toata durata cursurilor, cei din clasa a XII-a beneficiind de acesti bani inclusiv pe timpul pregatirii si sustinerii examenului de bacalaureat.

Suportul financiar este conditionat de prezenta la scoala, beneficiarii riscand sa piarda ajutorul daca acumuleaza mai mult de 20 de absente nemotivate intr-o luna.  1 octombrie 2017 este termenul limita pentru depunerea cererilor de acordare a bursei lunare in valoare de 180 lei. Cererile se depun la secretariatele liceelor in care sunt inscrisi solicitantii.  In perioada 1-23 octombrie vor fi efectuate anchete sociale si va fi evaluata de comisii eligibilitatea cererilor depuse, urmand ca pe 28 octombrie sa fie publicata lista beneficiarilor. In intervalul 28 octombrie-2 noiembrie pot fi depuse contestatii, care urmeaza sa fie solutionate pana pe 6 noiembrie. Anul trecut in Buzau au obtinut aceasta bursa 1287 de liceeni.

Sursa: isjbz.ro, baniliceu.edu.ro

E.S.