HOTI DE CARDURI LA BUZAU! Doi minori din municipiu prinsi de politistii buzoieni. Vezi aici cum au „operat” un batran de 73 ani

Carduri furatePolitistii de investigatii criminale din cadrul Politiei Municipiului Buzau, in urma activitatilor specifice desfasurate si prin valorificarea mijloacelor criminalistice, au identificat principalii banuiti de comiterea unui furt dintr-un autoturism.

 

Fapta a fost sesizata in cursul lunii septembrie de persoana vatamata, un buzoian in varsta de 73 de ani. Din cercetarile efectuate de politisti a reiesit faptul ca in dimineata zilei de 16 septembrie a.c., in intervalul 04.00 – 08.00, doi minori in varsta de 15 si 17 ani,  profitand de faptul ca autovehiculul, ce se afla parcat pe raza municipiului Buzau, a fost lasat cu portierele neasigurate, ar fi sustras din interior mai multe carduri bancare si o suma de bani. Prejudiciul a fost apreciat de persoana vatamata la 1 000 de lei. A fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat, iar cercetarile continua pentru documentarea intregii activitati infractionale si recuperarea prejudiciului.

E.S.