Curs de antreprenoriat la DJST Buzau. Se cauta tineri interesati. Vezi aici amanunte
Last Updated on 26/09/2017 by Iulian Gavriluta

DJST BuzauDirectia Judeteana pentru Sport si Tineret Buzau , organizeaza, in cadrul proiectului “Program national de formare“ in luna septembrie, activitatea de selectie a 25 de tineri, pentru a participa, in luna octombrie/noiembrie la cursul "acreditat de educatie complementara in domeniul competentelor antreprenoriale.

Conditii de participare: sa fie cetatean roman cu domiciliul in Romania (domiciliul stabil in judetul Buzau); sa detina act de identitate in perioada de valabilitate sau act de identitate cu viza de flotant (viza de stabilire a resedinta-i);  sa aiba varsta cuprinsa intre 18-35 ani si sa fie absolvent de liceu cu diploma de bacalaureat.

Documente necesare in vederea participarii la selectie:

a) Scrisoare de intentie (600-1000 de cuvinte);  Reguli generale de redactare : format A4, margini de 2.5cm, font: Times New Roman; „font Size : 12 puncte; Text scris la un rand; aliniere paragrafe folosind Optiunea “justify”; pagini numerotate , nume trecut pe prima pagina, in partea dreapta, sus, semnarea si datarea pe ultima pagina.

b) actul de identitate, in copie, conform cu originalul si viza de flotant, dupa caz.

c) diploma de bacalaureat, in copie conform cu originalul.

Documentele vor ii scanate in ordinea prezentata in format PDF multiple pages intr-un singur document, iar la campul-subiect “se va trece numele si prenumele aplicantului. Documentele se depun pana pe data de 27.09.2017 la adresa de email: djst.buzau©mts.ro.

I.G.