ANUNT privind organizarea concursului pentru ocuparea functiei de Director / Manager al Muzeului Judetean Buzau. CITESTE AICI CUM PLOUA CU CV-URI FALSE!

CV MJB BZConsiliul Judetean Buzau scoate din nou la mezat postul de director al Muzeului Judetean Buzau. Nimic nou am zice, daca acest concurs nu ar veni intr-un timp in care institutia de cultura mentionata este zguduita de mai multe scandaluri interne (vezi AICI).

Dincolo de anuntul oficial, pe care-l redam mai jos, atragem atentia responsabililor cu controlul si verificarea dosarelor sa isi ia treaba in serios si sa verifice la sangele CV-urile candidatilor si actele doveditoare atasate la dosar (oricum o vor face, in alta incadrare, dupa ce le vor cere instanta si procurorii acest lucru!). Din informatiile noastre se pare ca un candidat (“uns” cu toate alifiile – la propriu, zis si “G”) si-a falsificat CV-ul, bifand ca “facut” mai multe conferinte internationale si nationale la care nu a participat. Mai mult, respectivul candidat se pare ca si-a trecut “in palmaresc” (tot este el mai mult plecat de la serviciu, sa arbitreze meciuri) si mai multe alocutiuni pe care nu le-a scris el (doar insul e obisnuit cu plagiatul – sunt suspiciuni ca si teza sa de doctorat este un fals grosolan). VOM REVENI CU SUBIECTUL! Iata totusi anuntul CJ: “ În temeiul prevederilor Ordonantei de Urgenta nr. 189/2008 privind managementul institutiilor publice de cultura, aprobata cu modificari si completari de Legea nr. 269/2009, cu modificarile și completarile ulterioare si al Hotararii Guvernului nr. 1301/2009, Consiliul judetean Buzau organizeaza concurs de proiecte de management pentru ocuparea functiei de Director / Manager al Muzeului județean Buzau. Concursul se va desfasura la sediul Consiliului judetean Buzau,  B-dul Nicolae Balcescu nr. 48, Municipiul Buzau, conform urmatorului calendar: 16.10.2017 – data limita pentru depunerea dosarelor de concurs si a proiectelor de management de catre candidați; 25 – 26.10.2017 – selectia dosarelor si afisarea rezultatelor; 30.10.2017 – data limita pentru analiza proiectelor de management si comunicarea rezultatelor – prima etapa; 06.11.2017 – sustinerea proiectelor de management în cadrul interviului înregistrat audio – a doua etapa. Relatii suplimentare se pot obtine la Serviciul resurse umane și management unitați sanitare din cadrul Consiliului Județean Buzau”.

I.G.