Burse pentru liceenii buzoieni de la Asociatia DEDEMAN. Vezi aici cum se pot obtine

DedemanAsociatia DEDEMAN din judetul Bacau continua si in anul scolar 2017-2018 programul de acordare a burselor scolare elevilor de liceu din mediul rural cu rezultate scolare foarte bune, dar cu posibilitati materiale reduse. O campanie sociala demna de toata lauda dar mai ales un exemplu de buna practica ce poate fi luat nu numai ca exemplu ci poate fi dus mai departe si de alte

entitati. Programul se adreseaza elevilor care au domiciliul in mediul rural si care au fost declarati admisi in anul scolar 2017-2018 in clasa a IX-a la unul din liceele de stat care nu au posibilitati materiale pentru continuarea studiilor. Acestia trebuie sa aiba media de admitere la liceu minimum 8 si sa indeplineasca una dintre urmatoarele conditii: sunt orfani de unul sau ambii parinti; provin din casele de copii sau plasament familial; familia nu realizeazape ultimele 6 luni un venit lunar net mediu mai mare de 300 lei pe membru de familie.

 Se vor acorda burse de acest fel in fiecare judet in care exista un magazin DEDEMAN. Cuantumul bursei lunare este stabilit in limitele cheltuielilor de cazare si masa la caminul internat al liceului respectiv. Conditiile pe care elevul trebuie sa le indeplineasca sunt prevazute in Regulamentul de Acordare a Bursei ce poate fi gasit pe site-ul companiei Dedeman accesand dedeman.ro la rubrica Responsabilitate Sociala, precum si la departamentul Resurse Umane din cadrul magazinului Dedeman aflat in judetul Buzau. Selectia se va face pe baza de dosar ce va contine documentele indicate in respectivul regulament si care se va depune la acelasi birou de Resurse Umane din cadrul magazinului Dedeman.

 A.D.