Nu-ti ajung banii pe care-i castigi? Citeste aici 10 moduri simple prin care poti castiga bani in plus
Last Updated on 24/09/2017 by Iulian Gavriluta

Idei baniSalariul este sursa principala de venit pentru multi dintre noi, insa poate nu suficient pentru stilul de viata pe care-l ducem, pe care-l dorim. In acest articol o sa va prezentam cateva idei despre cum sa faci bani in plus.

 

 

Unele solutii prezentate mai jos sunt doar temporare, un mod de a castiga rapid bani pe cand altele reprezinta o investitie pe termen lung.

1. Vinde obiectele de care nu ai nevoie pe site-urile de anunturi. Poti vinde obiecte mici, precum gadgeturi, baterii externe, sau mobila, colectionabile si in general, vinde obiectele care aduna praf in casa.

2. Devin-o sofer pentru Uber/Taxify. Ai timpi morti sau vrei sa conduci dupa munca pentru a face un ban in plus, o solutie e sa devii sofer pentru Uber sau Taxify. Cei care conduc 8 ore pe zi timp de o luna castiga salarii intre 3000 si 4000 de lei.

3. Inchiriaza o camera pe AirBnB. Daca ai o camera in plus inchiriaz-o pe AirBnB pentru un venit in plus. Nu trebuie sa faci mare lucru, doar sa te asiguri ca este curata si arata bine.

4. Administreaza conturi de social media ale unor business-uri mici. Nu toate companiile mici au timp/bani pentru a-si administra cum trebuie conturile de social media (Facebook, Instagram, Twitter etc) si ai putea face tu asta in schimbul unei sume.

5. Castiga bani pe Fiverr. Fiecare dintre noi se pricepe la ceva, unii sunt buni la matematica, altii la design, iar altii la contabilitate. Astfel de abilitati pot fi monetizate pe site-uri precum Fiverr, unde iti poti oferi serviciile contracost.

6. Cauta un job part time. Asta iti garanteaza un venit suplimentar, dar poti uita de viata sociala.

7. Realizeaza un curs online pe platforme precum Udemy sau Teachable. Depinde de cat timp esti dispus sa investesti in asta poti realiza un venit suplimentar bun.

8. Ai vazut vreodata o persoana cu mai mult de 4-5 caini in lesa? Ei bine, aceea persoana castiga bani in plus plimband cainii altora. Daca-ti surande asta poti sa o faci si tu.

9. Babysitter. Doar pentru cei care iubesc copii si nu se enerveaza prea usor.

10. Reduceti cheltuielile. Cateodata pentru a castiga bani in plus nu este nevoie decat de o reducere a cheltuielilor. Timp de o luna tineti un buget si vedeti pe ce se duc banii, apoi puteti incepe sa taiati din cheltuielile inutile.

Sursa: businessmagazine.ro

A.M.