FOTO – MOMENT INEDIT pentru militarii buzoieni participanti la Jocurile Olimpice INVICTUS Toronto 2017. Vezi aici ce vizita SURPRIZA au primit
Last Updated on 24/09/2017 by Iulian Gavriluta

INVICTUS 1Echipa Invictus Romania a avut parte de un moment inedit la antrenamentul din aceste zile de la Toronto. Un invitat surpriza si-a facut aparitia. Este vorba despre Printul Harry al Marii Britanii, care a stat de vorba cu echipa Romaniei, i-a felicitat pe componentii ei si la final si-a facut fotografii impreuna cu acestia.

 

Militari romani raniti in teatrele de operatiuni participa la Jocurile Olimpice Invictus de la Toronto. 15 militari vor concura la sase discipline individuale: tir cu arcul, atletism, canotaj in sala la simulator, haltere, ciclism si inot. La acestea se adauga, ca sport de echipa, volei din pozitia șezand. Ceremonia de deschidere a jocurilor va avea loc sambata in marea sala de la Air Canada Center din Toronto.

Lotul de sportivi care reprezinta Romania la competitia internationala Invictus Games Toronto 2017 este format din urmatorii eroi:

  • Atletism: maior Laurentiu Serban (ranit in anul 2006, in Afganistan), plutonier Doru Hamza (ranit in anul 2008, in Afganistan), sergent Bogdan Dragomir, militar incadrat la batalionul 620 Operatii Speciale Buzau (ranit in anul 2016, in Afganistan), participa la probele de atletism.
  • Inot - plutonier major Ionel Eugen Bida (ranit in anul 2010, in Afganistan);
  • Ciclism -  plutonier adjutant principal Costel Stanciu (ranit in anul 2012, in Afganistan), plutonier adjutant Costinel Slaniceanu (ranit in anul 2006, in Afganistan), plutonier major Irinel Matei (ranit in anul 2008, in Afganistan).
  • Tir cu arcul: caporal Eugen Patru (ranit in anul 2014, in Afganistan), plutonier Ionut Butoi (ranit in anul 2008, in Afganistan), colonel Augustin Pegulescu (ranit in anul 2009, in Afganistan), colonel (rtr.) Dorin Petrut (ranit in anul 2007, in Irak).
  • Canotaj in sala (la simulator): locotenent Ciprian Iriciuc (ranit in anul 2015, in Afganistan), plutonier major Dumitru Paraschiva (ranit in anul 2009, in Afganistan).
  • Haltere: maior Nicolae Grigore (ranit in anul 2007, in Afganistan), plutonier adjutant principal Eugen Manaila, militar incadrat la Batalionul 620 Operatii Speciale Buzau (ranit in anul 2010, in Afganistan), participa la proba de haltere.
  • Volei din sezut: participa toti cei 15 sportivi romani.

SUCCES!

FOTO – antena3.ro

A.D.

Invictus 2