DOMESTOS sustine igiena si vine in scolile din Buzau. Citeste aici cum poate veni si in scoala ta
Last Updated on 23/09/2017 by Iulian Gavriluta

DomestosA inceput un nou an scolar, iar scolile si gradinitele isi asteaptaelevii. Domestos continua initiativa creativa „Sustine igiena de nota 10” pentru al treilea an consecutiv si isi propune, ca in fiecare an, sa contribuie la imbunatatirea conditiilor de igiena din scoli si gradinite, dar si la cresterea nivelului de constientizare a importantei igienei in randul populatiei.

 

Concursul national se desfasoara in perioada 15 septembrie – 1 noiembrie 2017 cu sprijinul Ministerului Educatiei Nationale. Concursul “Sustine Igiena de nota 10”, invita elevii din ciclul primar si prescolar sa realizeze, sub indrumarea profesorilor sau a educatorilor, lucrari ilustrand semnificatia igienei de nota 10, precum si modalitatile de combatere a virusurilor si bacteriilor. Tema sub care se desfasoara aceasta initiativa este „Fii ajutor de capitan si invinge microbii!”

IMPORTANT:

Inscrierea lucrarilor se realizeaza doar de catre invatator, respectiv educator, in numele clasei. Fiecare clasa poate inscrie o singura lucrare (orice format: poza, video, text etc). Perioada de inscriere este: 15.09 - 01.11.2017. Primele 10 scoli/gradinite castigatoare vor primi kituri educationale pentru elevii implicati in realizarea lucrarilor si produse Domestos. Premiul cel mare este in valoare de 5000 E, premiul al doilea 4500 E pentru ca premiul al treilea sa fie in valoare de 4000 E. Vor fi acordate premii in bani primilor 10 clasati, de asemenea, vor fi oferite produse de curatenie si rechizite.

A.D.