UPDATE – DIACONITA CORNEL este NOUL DIRECTOR al DJA Buzau. ACT FINAL la concursul pentru sefia Directiei Agricole Buzau
Last Updated on 21/09/2017 by Iulian Gavriluta

ConcursANFP Bucuresti a organizat Concurs de recrutare pentru ocuparea functiei publice de conducere vacante de Director executiv adjunct din cadrul Directiei judetene pentru Agricultura Buzau.

Candidatii au trebuit sa indeplineasca conditiile prevazute de art. 54 din Legea nr.188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile de participare :

-studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta;

-studii de master sau postuniversitare absolvite in domeniul administratiei publice, management sau in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice, in conditiile legii;

-vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice: minimum 3 ani.

In urma selectiei dosarelor depuse de catre candidati pentru concurs au fost declarati “ADMIS”, Cornel Diaconita, un nume cu notorietate, fost director al SC Piete, Targuri si Oboare,  in momentul de fata face parte din cabinetul Prefectului de Buzau in calitate de consilier–manager pe administratie publica si Paun Iulian Laurentiu. Asadar, doi candidati au sustinut lucrarea scrisa astazi, joi, 21.09.2017, incepand cu ora 10.00 (daca nu cumva s-au razgandit intre timp). Revenim cu rezultatele probei scrise.

A.M.

UPDATE - In urma probei scrise rezultatul este de 80 puncte pentru Diaconita Cornel si a fost declarat ADMIS in timp ce contracandidatul sau Paun Iulian a fost ABSENT.