FOTO – Tigari de contrabanda confiscate de jandarmii buzoieni. Vezi aici cu ce fel de activitati se confrunta zilnic angajatii IJJ Buzau
Last Updated on 21/09/2017 by Iulian Gavriluta

Tigarete confiscateIn ultima saptamana jandarmii buzoieni au asigurat ordinea publica cu ocazia desfasurarii a 4 manifestari cultural artistice de tip  „serbare  campeneasca” , 3 manifestari sportive, fiind executate 14 interventii atat pentru solutionarea unor apeluri 112, cat si in sprijinul efectivelor angrenate in misiuni de mentinere a ordinii publice sau paza si protectie institutionala. 

In timpul acestor actiuni au fost aplicate 87 de sanctiuni contraventionale in valoare de 41500 lei, fiind intocmite actele de sesizare pentru o fapta de natura infractionala, respectiv “ detinerea bunurilor sau a marfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscand ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savarsirii acestora”, fapte  prevazute de art. 270 alin. 3 din L86/2006, fiind confiscate 150 pachete tigarete. O latura importanta a activitatii jandarmilor buzoieni a constat in continuarea actiunilor destinate prevenirii si combaterii faptelor antisociale in domeniul silvic, fiind constatate 10 contraventii in urma carora au fost aplicate amenzi in cuantum de 29000 lei si dispusa confiscarea a cca 24 mc material lemnos.

A.D.

IJJ Buzau