UPDATE – (FOTO/VIDEO) Buzoienii ii aduc un ultim omagiu eroului, sublocotenent post-mortem, Madalin STOICA, cazut la datorie in Afganistan
Last Updated on 21/09/2017 by Iulian Gavriluta

inmormantare erou Madalin Stoica BuzauLa aceasta ora, familia, prietenii si alti buzoieni ii aduc un ultim omagiu eroului sublocotenent post-mortem Madalin STOICA, conducandu-l pe ultimul drum (de la Capela bisericii din Micro 3, catre Capela militara a Diviziei 2 Infanterie Getica).  Reamintim ca trupul neinsufletit al militarului buzoian a ajuns in tara luni 18 septembrie a.c. in Baza 90 Transport Aerian din Otopeni, unde militarii romani au prezentat onorul camaradului lor cazut la datorie, in regiunea Kandahar din Afganistan, in urma unui atac asupra unei patrule romanesti care executa o misiune.

Oficierea slujbei religioase de inhumare are loc la Cimitirul Eroilor din municipiul Buzau.

Suntem alaturi de familia eroului cazut la datorie!

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”

REDACTIA

 

UPDATE: Comunicat Divizia 2 Infanterie getica:

Sublocotenentul post-mortem Mădălin STOICA

condus pe ultimul drum cu onoruri militare la Buzău

Trecut în lumea celor drepţi fulgerător şi mult prea devreme, sublocotenentul post-mortem Mădălin STOICA a fost condus joi, 21 septembrie, pe ultimul drum de familie, rude, prieteni, dar şi de camarazii săi care au ţinut să îşi ia rămas bun aşa cum se cuvine, de la un om de înaltă ţinută. Înmormântarea a avut loc la Buzău.

Eroul sublocotenent post-mortem Mădălin STOICA, camaradul, va rămâne veşnic în amintirea noastră, a militarilor, iar momentele grele ale despărţirii, nu vor fi niciodată uitate.                                                

Plecat parcă prea devreme dintre noi, în armata eroilor neamului, în aceeaşi ţinută impecabilă, pe care a iubit-o la fel de mult cum şi-a iubit meseria, sublocotenentul post-mortem Mădălin Stoica, a lăsat în sufletul camarazilor de la Buzău, un loc gol şi rece.

În aceste momente de adâncă durere, pentru familie, cuvintele sunt de prisos. Nici cele mai frumoase vorbe nu pot alina tristeţea din sufletele familiilor, colegilor şi prietenilor care au pierdut pe cineva drag.

Camaradereşte şi sufleteşte întregul personal militar şi civil din cadrul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, îşi exprimă deplina compasiune faţă de familia îndoliată, greu încercată de dureroasa pierdere.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!                                  

 

BIROUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

 

{vsig}poze-inmormantare-erou{/vsig}

 

https://www.youtube.com/watch?v=z7hLkxdFU8U&feature=youtu.be

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=z1b2b6QR6Ps&feature=youtu.be