Vrei sa nu ai probleme cu Fiscul? Citeste asta!
Last Updated on 20/09/2017 by Iulian Gavriluta

ANAF BuzauPotrivit reprezentantilor Fiscului buzoian, data de 25 septembrie 2017 constituie termen pentru platile anticipate aferente trimestrului III 2017 cu titlu de impozit pe venit, contributii de asigurari sociale si contributii de asigurari sociale de sanatate in cazul contribuabililor care realizeaza venituri din activitati independente si din cedarea folosintei bunurilor.

 

          Plata impozitului pe venit si a contributiilor sociale se efectueaza pe codul numeric personal al contribuabililor  persoane fizice  in numerar sau prin intermediul POS-urilor, la trezoreria unitatii fiscale in raza careia au domiciliul, sau prin ordin de plata.

         Exceptie de la plata la termenul mentionat fac persoanele fizice pentru veniturile din cedarea folosintei bunurilor realizate din arendarea bunurilor agricole si inchirierea in scop turistic a camerelor situate in locuinte proprietate personala. De asemenea, fac exceptie de la plata, persoanele fizice care realizeaza  venituri din activitati agricole pentru care venitul se determina pe baza de norma de venit.

          Calendarul complet al obligatiilor declarative si de plata aferent lunii septembrie 2017 poate fi consultat pe site-ul ANAF la adresa www.anaf.ro - Legislatie persoane juridice.

E.S.