UPDATE – Specialistii anunta ca din aceasta seara VIN FURTUNI VIOLENTE, timp de trei zile, in toata tara

Vant puternicANM a emis o atentionare COD GALBEN, valabila din data de 19-09-2017 ora 10.00 pana la : 19-09-2017 ora 15:00. In zona : Judetul Buzau zona joasa.

 

Se vor semnala : intensificari temporare ale vantului ce vor atinge la rafala 55...65 km/h.

A.M.

UPDATE - Intervalul : 19 septembrie, ora 17 – 21 septembrie, ora 23

Fenomene : instabilitate atmosferică și intensificări ale vântului;

La munte, în Maramureș, nordul Moldovei și al Transilvaniei, local în Oltenia, Muntenia și Banat în seara zilei de marți (19 septembrie) și în noaptea de marți spre miercuri (19/20 septembrie) vor fi perioade în care vremea va fi instabilă. Vor fi averse torențiale, descărcări electrice și pe arii restrânse grindină.

Începând de miercuri după-amiază (20 septembrie), fenomene specifice instabilității atmosferice se vor semnala în cea mai mare parte a țării.

În intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi local 20 l/mp și izolat 40 l/mp.

În majoritatea regiunilor vor fi intensificări temporare ale vântului, ce vor lua și aspect de vijelie, cu viteze la rafală ce vor depăși 50...60 km/h.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.