V-ati intrebat cate cartite, sobolani, trepadusi sunt in functii in institutiiile buzoiene si fac munca de agent pentru Servicii? Va prezentam un caz autentic! Ce legatura este intre SC SABIDO SKY SRL, MJB, TRUTULESCU SI CJ?

truti sef instit BZTraim intr-o lume cu valori inversate, cu siguranta, dar de aici la utopia Securitatii…realizata astazi de neica nimeni, parca este mult drum si multa munca. Adica ce vreau sa zic? Va explic: in fiecare institutie publica, cate un directoras, fie "fumeie" sau "barbatel", de voie, de nevoie da “cu subsemnatul” la Servicii sa le faca alora planul de munca. Va mai aduceti aminte de Trutulescu? Da, da…ala de la parasutisti..Tigareta 2, etc?!

SC SABIDO SKY SRL este firma lui! Domnul asta, fie vorba intre noi, pe care-l vedeam pe strada mea, pe vremea lui Ceasca, venind la o anumita familie T. (dupa aia am facut legatura dintre el, vecinul plecat in Libia, neamurile si prietenii lui Haissam si restul). Evident ca noi, ca si copii luam in serios numai “lectiile lui de culturism” si atat. Apropo, stie cumva si…baschet, Truti? Nu avem nimic cu matale domle (ne referim la directoras nu al Truti), nu-ti mai umfla borjocii…numai ca o anumita doamna, sotie de sef de institutie din Buzau a facut ea o greseala fatala si a desfacut si a trecut de bani publici, insolvente, tribunal, Curti de apel, condamnari si a mutat afacerile fostului ofiter de la Servicii in…Buzau. Rasplata? Legatura sotului…doamnei, cu Serviciile si protejarea postului aluia, desi nu-l merita. Sa mai spunem ca e de notorietate faptul ca respectivul sef de institutie toarna colegii, de la Neagu, la altii din CJ… la Servicii, numai ca, in ultimul timp, flausatul s-a impiedicat de…presa, deh ce sa-i faci neica, fiecare isi are nasul, nu? Respectivul “flausat” umbla cu centura si brelocul de la chei (date dintr-un Logan albastru) pe la Neagu prin birou, pe la Gagu – Concas si la altii, turnand in dreapta si in stanga mai ales tot ce prinde…doar doar o sa-l bage aia in seama si o sa-l faca la “apelul bocancilor” ofiter - de la subofiter…cica! Cum, inca nu stiti cine e? Mai cercetati…noi am da pista…mergeti pe ea…mai ales daca va place…baschetul! REVENIM cu dovezi clare…

I.G.