Ghiozdane și rechizite pentru 30 de copii de la Școala Gimnazială „Sfântul Andrei” din Buzău

bz vnJoi, 14 septembrie 2017, 30 de copii de la Școala Gimnazială „Sfântul Andrei” din cartierul buzoian Micro XIV au primit ghiozdane și rechizite noi. Acțiunea a fost organizată de Parohia „Sfântul Andrei” din vecinătate, în vederea ajutorării elevilor cu posibilități materiale reduse.

După Sfânta Liturghie săvârșită în ziua praznicului Înălțării Sfintei Cruci, Pr. Paroh Petrică-Gabriel Roșu și cei doi preoți coslujitori, Paul Negoiță și Marian Ion, i-au întâmpinat pe copii în locașul de cult, unde le-au oferit darurile și i-au binecuvântat, îndemnându-i să învețe și să asculte de părinți și de profesori.

Activitatea s-a desfășurat pe baza parteneriatului existent între Parohia „Sfântul Andrei” și unitatea de învățământ omonimă din Buzău. Printre proiectele socio-educaționale organizate de parohie, în colaborare cu această școală, se numără și premiile în bani oferite, la sfârșitul fiecărui an școlar, elevilor cu rezultate remarcabile la învățătură.

SURSA: http://arhiepiscopiabzvn.ro/ghiozdane-si-rechizite-pentru-30-de-copii-de-la-scoala-gimnaziala-sfantul-andrei-din-buzau.html 

 

vn bz