Sambata 16 septembrie a.c.,a vut loc Consfatuirea profesorilor de Educatie fizica din judet. Vezi aici ce si-au propus participantii
Last Updated on 17/09/2017 by Iulian Gavriluta

consfatuire sportLa inceput de toamna (sambata 16 septembrie a.c.), principalii responsabili cu educatia copiilor din judet au participat la Consfatuirea profesorilor de Educatie fizica din Buzau. Profesorii de specialitate si responsabilii din judet si-au propus sa atraga tot mai multi copii, de la varste cat mai mici, pentru practicarea sportului.

 

“Am participat astazi la consfatuirea profesorilor de educatie fizica si sport din judetul Buzau , alaturi de doamna Inspector General Geta Burducea si de Inspectorul de Specialitate Boldisteanu Marian, unde am implementat doua proiecte prin care ne dorim sa atragem cat mai multi tineri in practicarea sportului , prin organizarea de competitii dedicate elevilor din clasele 0-IV. Ne dorim cu totii sa avem performante in sport dar aceasta nu se poate decat prin implicare, organizare si seriozitate”, a precizat Adrian Robert Petre, vicepresedinte CJ Buzau si presedinte AJF.

I.G.