Este misterioasa planetă X un pericol? Va fi sfârșitul lumii pe 23 septembrie 2017?
Last Updated on 17/09/2017 by Iulian Gavriluta

NbiruTeoria conspirației susține că planeta misterioasă Nibiru este "pe cale să distrugă Pământul" susținând că indiciile sunt scrise pe piramide Abia scăpați de apocalipsa eclipsei, Daily Mail publică într-un articol pe pagina sa electronică, informația că Pământul va fi distrus de coliziunea cu misterioasa planetă ”Nibiru” în câteva săptămâni, dacă este să dăm crezare predicțiilor unui teoretician al conspirației.

Numerologul creștin David Meade a avertizat din nou că planeta misterioasă "Nibiru", cunoscută și sub denumirea de ”Planeta X”, este pe cale să intre în coliziune cu Pământul. Potrivit teoriei sale, apocalipsa va avea loc între 20-23 septembrie, iar indiciile sunt scrise pe piramide și în #Biblie. Acesta susține că: "Este foarte ciudat că atât Marele Semn din Apocalipsa 12, cât și Marea Piramidă din Ghizeh ne indică un moment precis în timp, 20-23 septembrie 2017.

Să fie acesta sfârșitul epocii bisericii și tranziția la Ziua Domnului?”, se întreabă David Meade, care crede că Nibiru, cunoscută și sub denumirea de Planeta X, va deveni vizibilă pe cer la mijlocul lunii septembrie, înainte de a se ciocni cu planeta noastră.

La începutul acestui an, Meade a făcut predicția pentru luna septembrie folosind versete din Biblie, dar acum afirmă că această dată este susținută și de marcajele de pe piramide. El susține că Marea Piramidă din Ghizeh arată nordul adevărat cu o eroare de doar 3/60 dintr-un grad și este situată în centrul de masă al Pământului. Paralela est/vest care trece prin centru acesteia traversează cea mai mare a uscatului, iar meridianul nord/sud care traversează la fel cea mai mare parte a uscatului de pe Terra, se intersectează în două locuri de pe Pământ, unul în ocean și celălalt în Marea Piramidă.

În plus el mai susține că două tuneluri amplasate în Marea Piramida vor indica obiecte cerești semnificative după 20 septembrie. El a spus că Pasajul Descendent va fi îndreptat spre steaua Regulus, cunoscută și ca "Regele" în constelația Leu, iar Pasajul Ascendent va fi îndreptat spre Jupiter, cunoscut evreilor ca "Planeta lui Mesia".

Pe lângă descrierea detaliată a semnelor date de Marea Piramidă din Egipt, predicția numerologului creștin se bazează în cea mai mare parte pe pasajul biblic din Isaia, capitolul 13, versetul 9-10, care spune că: "... vine ziua Domnului, o zi groaznică, mânioasă și întărâtată la mânie, pustiind pământul și distrugând păcătoșii din ea. Stelele cerului și constelațiile lor nu-și vor mai arăta lumina. Soarele care se ridică va fi întunecat, iar Luna nu va mai străluci”.

În ciuda lipsei de dovezi pentru planeta ascunsă, pe care #NASA a declarat-o anterior ca fiind o "farsă de internet", mulți oameni cred că profeția este reală. Nibiru, cunoscută uneori sub denumirea de Planeta X, a mai fost protagonista sfârșitului lumii de mai multe ori începând cu anul 2003.

David Meade pretinde că în cartea sa el a prezentat dovezi științifice, dar cititorii care comentează această carte spun că argumentele lui se dezvoltă rapid în argumente religioase. Un comentator afirmă: "pe site-ul său se concentrează pe fapte și știință, dovezi astronomice pentru a atrage cititori să-i citească materialul, dar după o duzină de pagini începe să devină religios pentru aproape 40 de pagini, mai mult de 1/3 din cartea sa, argumentând cu viziuni și vise".

Concluzia este simplă, comunitatea științifică nu este de acord că Nibiru există, iar poveștile despre aceste planete sunt o farsă pe internet, așa cum a argumentat și NASA anterior. #Religie

SURSA: http://ro.blastingnews.com