UPDATE – Citeste aici in exclusivitate detalii! Aproximativ 6 victime rezultate dintr-un eveniment rutier la Racoviteni – sambata dimineata
Last Updated on 16/09/2017 by Iulian Gavriluta

accident autoAccident rutier grav pe un drum comunal din Racoviteni – sambata dimineata. Din primele date se pare ca in zona localitatii Racoviteni- Petrisoru a avut loc un impact frontal intre 2 autoturisme si ar fi rezultat ranirea a aproximativ 6 persoane. 

 

La fata locului actioneaza echipaje multiple de politisti, pompieri si ambulante. Victimele care au fost transportate la spital. Politia cerceteaza cazul. Din primele verificari un auto condus de un ramnicean de 20 ani pe directia DN 2 spre Racoviteni, in afara loc Petrisoru, in curba, a intrat in coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un tanar de 25 de ani, din Racoviteni. In urma evenimentului 6 persoane au fost transportate la spital. S-a intocmit dosar penal.

E.S.

UPDATE - 

Popa Lucian Narcis, 20 ani- Traumatism nazal; Rafiroiu Mihaela -48 ani -Traumatism cranio facial, traumatism toracic, criza de pierdere a cunostintei; Iosif Maria , 80 ani-traumatism coloana lombara, durere torace posterior, Criza HTA; Iosif Ion, 82 ani- Traumatism cranio cerebral minor, contuzie toraco abdominala, traumatism coloana toraco lombara.