UPDATE – Accident rutier pe DN 2 E 85 in afara localitatii Costesti. Din primele date se pare ca sunt implicate un TIR si doua autoturisme
Last Updated on 15/09/2017 by Iulian Gavriluta

accident rutierIn urma cu putin timp: Accident rutier pe DN 2 E 85 in afara localitatii Costesti. Din primele date se pare ca sunt implicate un TIR si doua autoturisme. Traficul se desfasoara ingreunat. Se pare ca este o victima. Ambulanta si politia actioneaza la fata locului.

 

I.G.

UPDATE: Din primele date, un conducator auto de 22 ani din Galati, care circula pe directia Bucuresti - Buzau a efectuat o manevra de depasire, patrunzand pe sensul opus de mers si apoi a intrat in coliziune cu alte 2 autoturisme care circulau pe directia Bz - Bucuresti. Ulterior, pt a evita impactul cu autoturismele, conducatorul TIR a virat si a iesit in afara partii carosabile, are 56 ani, cetatean strain. Cele doua autoturisme erau conduse de un barbat de 65 ani din VN si altul de 65 ani din Ilfov. O singura persoana a necesitat ingrijiri acordate de ambulanta. In cauza a fost luata masura sanctionarii contraventionale si retinerea permisului de conducere in cazul tanarului de 22 ani.