VIDEO – Vezi aici cum i-a amendat Politia Locala pe tiganii lui Vanghele de pe bulevardul Republicii pentru ca tulburau linistea si ordinea publica
Last Updated on 14/09/2017 by Iulian Gavriluta

vanghelePotrivit comunicatului de presa al Politiei Locale Buzau, familia tiganului Vanghele a fost amendata de oamenii legii pentru ca tulbura “linistea si ordiena publica”: “Fata de articolele aparute, astazi 14 Septembrie 2017, in presa locala si online, cu privire la faptul ca pe bdul Republicii nr. 19, din incinta unui imobil s-a tulburat linistea publica si ca pe trotuarul din fata imobilului s-au organizat activitati de picnic, va comunicam urmatoarele:

 

     In data de 07.09.2017, Primaria Municipiului Buzau, a fost instiintata cu privire la faptul ca va fi organizat un botez, in data de 13.09.2017, la imobilul situat pe bdul Repubicii nr. 19.

  Directia de Politie Locala Buzau, prin adresa nr. 23259/11.09.2017, a recomandat solicitantului sa asigure un climat de normalitate, civilizat si să respecte normele de convietuire sociala.

      In data de 13 Septembrie 2017, politistii locali s-au autosesizat cu privire la faptul ca din curtea imobilului situat pe bdul Republicii nr. 19, se tulbura linistea publica prin utilizarea de aparatura muzicala data la intensitate ridicata si ca in fata imobilui, pe trotuar se desfasurau activitati de picnic.

   Avand in vedere cele constatate, politistii locali, au aplicat sanctiuni contraventionale, in conformitate cu prevederile Legii 61/1991R, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, art. 2, pct. 27 – pentru ca a utilizat aparatura muzicala la intensitate ridicata de natura a tulbura linistea locuitorilor si in conformitate cu Legea 54/2012, privind desfasurarea activitatilor de picnic, art. 7 lit.q - pentru ca a desfasurat activitati de picnic. Valoarea sanctiunilor contraventionale aplicate au fost de 2000 lei"

E.S.

 

https://www.youtube.com/watch?v=kBBBh3Gm_2w&feature=youtu.be