UNDE AM AJUNS? Un tanar de 21 de ani din Bradeanu a violat o batrana de 92 din Glodeanu Silistea

batrana imobilizata la pat violataIn ziua de 13 septembrie a.c., politisti din cadrul Sectiei de politie rurala Smeeni, in urma activitatilor specifice desfasurate, au identificat şi reţinut principalul banuit de comiterea unor infracţiuni cu violenţa.

Fapta a fost sesizata Politiei la sfarşitul lunii august de persoana vatamata, o femeie in varsta de 92 de ani, din Glodeanu Siliştea.

Din cercetarile efectuate de politisti a reiesit faptul ca in noaptea de 27 spre 28 august a.c., un tanar in varsta de 21 de ani, din localitatea Bradeanu, ar fi patruns in locuinţa persoanei vatamate prin forţarea sistemelor de asigurare şi ulterior, prin constrangere, a intreţinut cu aceasta raporturi sexuale.

Activitaţile s-au desfaşurat in cadrul unui dosar penal instrumentat de politisti sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Pogoanele.

Banuitul, care se sustragea de la urmarirea penala, a fost reţinut pentru 24 de ore şi in urma prezentarii in faţa magistraţilor din cadrul Judecatoriei Pogoanele, a fost dispusa masura arestului preventiv pentru o perioada de 30 de zile.

Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale.

I.G.