Incep inscrierile in centrele de performanta „Hai la Olimpiada!” din Buzau
Last Updated on 14/09/2017 by Iulian Gavriluta

Hai la OlimpiadaProgramul „Hai la Olimpiada!”, initiat de Fundatia eMAG si sprijinit de BCR, a dat start inscrierilor pentru testarile din acest an scolar. Astfel, in perioada 11-24 septembrie, elevii buzoieni care doresc sa se pregateasca pentru performanta la Matematica sau Fizica se pot inscrie online pe http://hailaolimpiada.ro/inscriere/la selectia pentru testari. Locatia si calendarul acestora vor fi actualizate in permanenta pe pagina oficiala a programului, la sectiunea „Noutati” - http://hailaolimpiada.ro/noutati/.

Hai la Olimpiada se extinde si le ofera elevilor 30 de centre gratuite de pregatire

„Hai la Olimpiada!” continua si in acest an programul de extindere atat in orasele in care exista centre, cat si in alte orase din Romania. Astfel, toamna aceasta se vor deschide centre de pregatire in patru orase noi din Romania: Drobeta Turnu Severin, Hunedoara, Vaslui si Targoviste, dar si  in Brasov, Constanta si Targu Mures, unde programul a fost deja lansat in anii trecuti.

Daca in anul scolar 2016-2017 am avut 22 de centre de pregatire Hai la Olimpiada!, ne bucuram sa anuntam ca in anul scolar care incepe vom deschide alte 8 centre. Pe de-o parte, continuitatea este esentiala pentru bunul mers al programului, iar pe de alta parte, rezultatele bune obtinute pana acum ne motiveaza sa atragem alaturi de noi si alti profesori exceptionali, sa lucreze cu acesti copii care pot mai mult. Dincolo de pregatirea propriu-zisa, vedem in acesti copii viitorii specialisti din domeniile cheie ale dezvoltarii economice si sociale si consideram ca aceasta investitie in educatie va aduce, pe termen lung, beneficii intregii comunitati, a declarat Tudor Vlad, Presedintele Fundatiei eMAG.

Reincepem cu incredere pregatirea in centrele Hai la Olimpiada! si suntem si in acest an alaturi de tinerii pasionati de stiinte exacte care isi doresc sa se autodepaseasca si sa-si indeplineasca visurile. Sustinerea copiilor şi tinerilor care vor sa faca performanta reprezinta una dintre directiile strategice de implicare in comunitate ale BCR. Credem foarte mult in potentialul extraordinar al acestor tineri de a face performanta si de a contribui la dezvoltarea unei societati competitive, unde munca si pasiunea sunt valorizate si rasplatite. Le dorim mult succes in pregatire si ne bucuram sa privim alaturi de ei cu incredere spre viitor, a adaugat Nicoleta Deliu, Sef Departament Comunicare Corporativa si Afaceri Comunitare, BCR.

In acest an scolar, sub umbrela „Hai la Olimpiada!” vor functiona 30 de centre de pregatire:

Bucuresti – centre de pregatire la Matematica, Fizica si Informatica

Baia Mare – centru de pregatire la Matematica

Brasov – centre de pregatire la Matematica, Fizica si Informatica

Buzau - centre de pregatire la Matematica si Fizica

Cluj-Napoca – centre de pregatire la Matematica si Informatica

Constanta - centre de pregatire la Matematica, Fizica si Informatica

Iasi - centre de pregatire la Matematica si Informatica

Oradea - centru de pregatire la Fizica

Piatra Neamt - centre de pregatire la Matematica, Fizica si Informatica

Suceava -  centru de pregatire la Informatica

Targu Mures – centru de pregatire la Matematica si Informatica

Timisoara -  centre de pregatire la Matematica, Fizica si Informatica

Drobeta Turnu Severin – centru de pregatire la Informatica

Hunedoara - centru de pregatire la Matematica

Vaslui -  centru de pregatire la Informatica

Targoviste – centru de pregatire la Matematica

Despre program

„Hai la Olimpiada!” este un program initiat de Fundatia eMAG in 2012, in cadrul caruia sunt sustinuti elevii si profesorii care ii pregatesc sa faca performanta la Matematica, Informatica si Fizica. Din 2014, BCR a devenit partener al programului, sprijinind centrele de performanta si cele mai importante concursuri pentru elevi.

In anul scolar 2016-2017, 3.286 de elevi s-au pregatit saptamanal in centrele de performanta din Bucuresti, Baia Mare, Brasov, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Oradea, Piatra Neamt, Suceava, Targu Mures si Timisoara, sub indrumarea a 290 de profesori dedicati.

E.S.