Cum a “furat” o adolescenta 5000 de euro din casa unui barbat de 38 de ani din Ziduri. Ce cauta totusi adolescenta acolo? ”Mister” total!

euro furatiPotrivit IPJ Buzau, in ziua de 11 septembrie a.c., politistii din cadrul Sectiei de politie rurala Ziduri, in urma activitatilor specifice desfasurate, au identificat principalul banuit de comiterea unui furt din locuinţa.

 

Fapta a fost sesizata Politiei in cursul lunii august de persoana vatamata, un barbat in varsta de 38 de ani. Din cercetarile efectuate de politisti a reiesit faptul ca in noaptea de 17 spre 18 august a.c., o adolescenta in varsta de 17 ani, din localitatea Galbenu, aflata in locuinţa persoanei vatamate, ar fi profitat de neglijenţa acesteia şi ar fi sustras din imobil o suma de bani. Prejudiciul estimat de persoana vatamata la aproximativ 5000 de Euro, a fost recuperat in proportie de 20%. A fost intocmit dosar penal, iar politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale si recuperarea prejudiciului.

Totusi, ne intrebam ce a cautat in casa barbatului, adolescenta si de unde stia “ascunzatoarea” banilor (in frigider)? Ramane un “mister” despre care “nu prea” vorbeste multa lume…

E.S.