Crucea Rosie Buzau anunta: “Programul Scolar Colgate” continua!
Last Updated on 13/09/2017 by Iulian Gavriluta

programul scolar colgateSocietatea Nationala de Cruce Rosie din Romania - Filiala Buzau, continua proiectul "Programul Scolar Colgate", de educatie pentru sanatate in domeniul igienei orale si generale, destinat copiilor buzoieni, program sponsorizat de Colgate - Palmolive Romania. Proiectul consta in desfasurarea unor lectii educative sustinute de catre profesorii voluntari copiilor din scolile incluse in proiect.  In total participa la acest proiect un numar de 32 de scoli (9 din municipiul Buzau si 23 din mediul rural), cu un numar total de 6.751 elevi din clasele 0 - 4, precum si 115  voluntari.

In cadrul proiectului, vor fi distribuite scolilor participante, de catre Crucea Rosie Buzau, materiale specifice (produse Cogate-Palmolive, stickere, etc.) pentru fiecare elev sau profesor voluntar implicat.

Proiectul demareaza in data de 13.09.2017 cand va avea loc un instructaj al profesorilor voluntari (Sala de sedinte nr. 13 din Primaria Municipiului Buzau, ora 11.00). La aceasta activitate va participa si un reprezentant al Colgate - Palmolive Romania”, a precizat pentru News Buzau, Floarea Birzu, presedinte Crucea Rosie Buzau.