Inmormantarea va avea loc Duminica 17 septembrie in Vintila Voda. A trecut la cele vesnice Florea Dragomir – profesor de Limba romana de peste 45 de ani, din Vintila Voda. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Condoleante familiei
Last Updated on 13/09/2017 by Iulian Gavriluta

alina tataMiercuri 13 septembrie 2017, dupa-amiaza, am aflat cu stupoare si intristare ca a trecut la cele vesnice profesorul de Limba romana - Florea Dragomir din Vintila Voda, judetul Buzau. A slujit pe altarul "Limbii romane" peste 45 de ani, ultima catedra fiind la Liceul Tehnologic Beceni.

 

In varsta de 71 de ani (nascut la data de 07.11.1946), profesorul Florea, a pus astazi punct vietii acesteia si virgula celei de dincolo. Pretuit de toti care i-au trecut prin mana si nu numai, a lasat in urma doi copii ajunsi la casa lor - Alina Cretu si Eduard Dragomir, care se mandreau cu un asemenea tata. "Stalpul vietii" si al familiei - domnul profesor Dragomir, a fost casatorit cu doamna Coca Dragomir, profesoara in aceeasi comuna, care ii deplange plecarea prea devreme. Domnul profesor a fost printre ultimii dascali adevarati ai acestor plaiuri buzoiene. Redactia noastra ii aduce un pios omagiu si marturisim ca nu-l vom uita niciodata. Regretam ca nu l-am "inoportunat" mai des, ori de cate ori ne izbeam de cate o controversa, in ceea ce priveste articolele zilnice si-l rugam sa ne ierte de sus din ceruri daca mai gresim cateodata, din graba sau din alt motiv. Domnule profesor, vegheati-ne de sus, de acolo, de unde ati plecat sa-i invatati pe ingeri..."limba romana"! Dumnezeu sa-l ierte, iar familiei putere sa treaca peste aceasta intristare! Condoleante!

REDACTIA NEWS BUZAU

P.S. INMORMANTAREA VA AVE ALOC DUMINICA 17 SEPTEMBRIE A.C., DE LA ORA 12:00, IN SATUL NICULESTI - VINTILA VODA