“Guvernul Tudose (PSD) este disperat după bani. Deficitul bugetar crește pe zi ce trece dar social-democrații nu văd și nu aud decât propriile nevoi și interese de grup” – deputat Adrian Mocanu
Last Updated on 09/09/2017 by Iulian Gavriluta

Tudose MocanuIntr-o postare pe facebook, deputatul buzoian Adrian Mocanu infiereaza Guvernul PSD Tudose. Iata argumentele: "Nu trebuie sa fii specialist în economie ca să vezi încotro ne îndreptăm. Dacă noi suntem acuzați că suntem un fel de “Gică contra” în politică, atunci reprezentanții FMI cum mai sunt catalogați atunci cand îi trag de urechi pe cei din Guvernul instabil Tudose? Ieri – joi 7 septembrie 2017, Alejandro Hajdenberg, reprezentantul FMI pentru România, le-a spus investitorilor prezenți la un eveniment organizat de Fondul Proprietatea că:

 

“Cheltuiți mai mult decât câștigați” și a recomandat Guvernului să țintească spre un deficit bugetar de 1,5% pe termen mediu, nu spre 2 %, pentru a menține datoria publică la un nivel scăzut. Dar nu-i așa, se plătesc polițe din Campania electorală clicii pesediste, încadrate în așa zisele cheltuieli “curente” în detrimentul cheltuielilor de capital ale Guvernului. Să vedem ce mai inventează Tudose și ai lui ca să facă rost de bani?! Evident tot populația o să sufere.

Deputat Adrian Mocanu"