LIVE – Reabilitarea podului de la Vadu Pasii intra in linie dreapta. Sa speram! Lucrarea este predata constructorilor (FOTO/VIDEO)
Last Updated on 07/09/2017 by Iulian Gavriluta

Pod Vadu PasiiCeea ce parea un vis nerealizabil, dupa 12 ani de amanari, devine realizabil. Astazi, lucrarea de reabilitare a podului de la Vadu Pasii va fi predata constructorilor. Lucrarile au inceput din cursul acestei saptamani prin decopertarea covorului asflatic.

 

Veste imbucuratoare pentru toti cei ce zilnic fac naveta pe acest pod, intr-o anumita masura exista si nemultumiri. Daca pietonii treceau la pas podul, unii dintre navetisti pe bicicleta, acum nu mai pot face acest lucru, traficul pietonal fiind complet inchis. Lucrarile nu vor fi terminate prea curand, reabilitarea fiind programata sa dureze 24 de luni potrivit presedintelui Consiliului Judetean Buzau, Petre Emanoil Neagu. Consolidarea este facuta cu bani de la Ministerul Dezvoltarii Regionale, investitia ridicandu-se la peste 26 milioane lei. Lucrarile vor fi executate de un consortiu din care face parte si firma buzoiana Integral S.A.

A.M.

{vsig}Pod-Vadu-Pasii-Neagu{/vsig}

 

https://www.youtube.com/watch?v=AR3woKcn_AI&feature=youtu.be