Cum vrea sa aiba “grija” Donald Tom de invatamantul buzoian? Vrea sa desfiinteze cel putin 5 scoli din municipiu! Citeste aici care unitate este prima pe lista lui “Schindler de Buzau”
Last Updated on 07/09/2017 by Iulian Gavriluta

Lista lui Schindler Donald TomDa, ati citit bine! Dupa modelul comunist din mintea lui, de care nu se poate desprinde nici pace, primarul orasului – Donald Tom vrea sa desfiinteze cel putin 5 unitati de invatament din totalul de 38 aflate in oras. Motivul invocat de edil este: “eficientizarea educatiei elevilor”! Masura anuntata destul de discret va veni dupa ce Primaria “va dota” profesorii cu tablete moderne….”modificate” si se vor face niste “analize” a la Toma!

 

Nu stim daca este adevarat, dar zvonacii spun ca prin respectivele tablete, Donald Tom ca un adevarat “Big Brother” va supraveghea prezenta la cursuri a profesorilor si va face un fel de “pontare” paralela a acestora. Centru de comanda va fi chiar intr-o incapere aflata langa biroul lui din Palatul Comunal (“cea mai dotata” – dupa cum s-a exprimat catre un jurnalist). Prima unitate de invatamant buzoiana aflata pe lista lui “Schindler de Buzau” este…Liceul tehnologic aflat in Zona Industriala. Se pare ca dupa cateva “calificative” ce vor fi date scolii si profesorilor, aceasta unitate va disparea. Problema este cine a pus ochii pe terenul de acolo si ce mari “investitii” vor urma in zona. Dar cu cadrele didactice, contractele de munca si restul ce se va intampla? In loc sa infiinteze si sa modernizeze scolile, Tom, in marea sa nebuneala le…desfiinteaza!

I.G.