FOTO – UPDATE – Trafic reluat. Accident la Mihailesti. O autoutilitara si un AUDI implicate. Circulatia blocata
Last Updated on 06/09/2017 by Iulian Gavriluta

accident 2017 0002In urma cu cateva minute un accident rutier s-a produs pe soseaua DN2 E 85 Buzau - Urziceni, in dreptul localitatii Mihailesti. Din primele relatari se pare ca un AUDI care circula din directia Urziceni catre Buzau, condus de un sofer in varsta de 44 ani din Urziceni, a oprit pe sosea pentru a vira regulamentar la stanga iar o autoutilitara, condusa de un sofer in varsta de 63 de ani din Tecuci, ce venea din spate nu a pastrat distanta regulamentara si nu a sesizat manevra acestuia la timp intrand astfel in coliziune.

 

La aceasta ora circulatia este blocata iar mai multe persoane de etnie roma, ocupanti ai unei masini implicata in eveniment, sunt in plin scandal. Nu sunt victime. 

E.S.

UPDATE - Deoarece ambele masini implicate in accident au ramas ,in urma coliziunii, pe ambele benzi de circulatie pe sensul de mers Buzau- Urziceni si circulatia era blocata, la fata locului a sosit un echipaj al IPJ Buzau pentru a decongestiona traficul si a aplana conflictul iscat intre mai multe persoane de etnie roma prezente la fata locului (ocupantii masinii marca Audi si rudele din localitate) dar si pentru a stabili cu exactitate care au fost cauzele producerii coliziunii. Traficul a fost reluat pe ambele sensuri de circulatie iar cei doi soferi implicati in accident s-au inteles pe cale amiabila pentru recuperarea prejudiciului.

{vsig}accident-Mihailesti{/vsig}