VIDEO INCREDIBIL – Cum a fost umilit de autoritati, in aeroportul Henry Coanda, un ramnicean – Alexandru, dupa ce nu si-a mai gasit actele de calatorie
Last Updated on 04/09/2017 by Iulian Gavriluta

Alexandru aeroportUn ramnicean – Alexandru, a trecut prin patania vietii lui in aeroportul Henry Coanda, pe 30 august 2017. Ca a pierdut avionul si actele – asta este, dar se trecea totul cu vederea, daca n-ar fi fost deranjat de indolenta si birocratia lucratorilor din sistem. El spune ca a fost umilit de autoritati - urmariti video atasat, "urcat" chiar de el pe youtube si decideti dumneavoastra cine a avut dreptate (mai interesant de la minutul 38:00 - umilire, amenintare, tipete si...amenda!).

 

Deocamdata nu stim care este adevarul si cum a ramas buzoianul fara acte, dar oricum ar fi, nu este scuzabila atitudinea autoritatilor si birocratia excesiva de care s-a izbit acest pasager: “Camerele de supraveghere din aeroport nu pot fi accesate dupa cum vrea toata lumea…numai in conditii speciale, cu aprobari…” – i-ar fi spus o lucratoare a aeroportului?! (Dar oamenii simpli platitori de taxe? Cu ei ce facem? – n.r.). Culmea, un politist il trimite tocmai la Sectia de Politie de care apartine pentru a-i elibera o dovada de identitate si alt pasaport…cu alte cuvinte, omul nostru trebuia sa se intoarca pana la Ramnic pentru a-si rezolva problema…(observati dialogul mirobolant!). Iata ce relateaza buzoianul:

“30 August 2017, Romania, Uniunea Europeana. Povestea pe scurt: In jurul orei 06:30 am ajuns in aeroport cu destinatia Paris. Actele mi-au disparut din buzunar "ca prin magie", sperand  ca voi gasi o indrumare din partea autoritatilor am cerut ajutor. Domnii se pare ca nu le prea pasa de siguranta cetatenilor ca sa nu mai spun ca pentru dansii este mai importanta valoarea materiala decat identitatea. Dupa aproape 3 ore de asteptat (sa precizez ca am pierdut si zborul) am ramas in aeroport fara nici o explicatie sau ajutor. M-au facut sa astept pasandu-si obligatiile de la un Birou la altul, Politia de Frontiera nici macar nu au raspuns la telefonul de Interior, nici un reprezentant nu a avut macar Omenia sa vina sa imi ofere o explicatie sau solutie ca spre sfarsit sa ma trezesc UMILIT, AMENINTAT, BATJOCORIT intr-un mod cum numai Organele abilitate ar fii putut proceda. Am fost dat afara din aeroport, amenintat cu amenda, fara nici o explicatie concreta sau ajutor, lasat in "strada" fara sa le pese ca exist si ma doare sa vad ca Unitatile care ar trebui sa ne ajute si sa lupte pentru drepturile oricarui cetatean procedeaza si aplica "Legea" intr-un mod abuziv, Securist fara nici un pic de jena sau respect. Imaginile care am reusit sa le filmez arata cum acesti "domni" cu un vocabular foarte articulat, profita de functia pe care o detin si se pare ca ajutorul care speram sa il obtin s-a dovedit o incalcare CLARA a Drepturilor Omului, sa nu mai vorbesc de siguranta cetatenilor care domnii s-au angajat printr-un juramant sa o respecte. Concluzia? Am ramas in fata aeroportului fara o explicatie concreta, fara un ajutor sau indrumare, fara acte, dat afara ca un caine, umilit intr-un mod in care nu am fost tratat pana acum, amenintat cu amenda, Seful biroului de Politie din incinta aeroportului iritat ca am cerut o explicatie s-a ridicat dupa scaun si a tipat la mine, va spun sincer ca in momentele acelea am crezut ca vine sa ma loveasca ( pentru ca am indraznit sa imi cer drepturile si am pus la indoiala "judecata impecabila" a organelor abilitate). Ma intreb oare cate persoane sunt sau au fost in situatia mea? Este INCREDIBIL ce se intampla in Romania, va spun ca nu m-am simtit niciodata asa de umilit si abandonat de catre oamenii care ar trebui sa ne ajute si sa ne indrume pe Noi, Cetateni Liberi ai acestei Tari Democrate. Asta trebuie sa inceteze, nu mai putem indura si suporta lipsa de prejudecati si nesimtirea cu care suntem tratati zii de zii nu numai de catre Organele de Politie dar mai ales din cauza acestui Sistem PostDecembrist. Va rog AJUTOR !!!” – a spus Alexandru.

NO COMMENT!

I.G.

https://www.youtube.com/watch?v=ythdiEGWpYw&feature=youtu.be