A Treia Editie a Concursului de Ciclism in Panatau! O initiativa marca “Amurtel” (VIDEO)
Last Updated on 01/09/2017 by Iulian Gavriluta

amurtel BZPentru al treilea an consecutiv, o mare varietate de participanti - de la copilasi competitivi la bunici zambitoare - se va reuni in dimineata zilei de duminica, la Panatau, pentru a participa la concursul de ciclism "Vreau sa fiu Activ", organizat de Asociatia de Ajutor AMURTEL in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local Panatau si finantat de Consiliul Judetean Buzau. Acest eveniment distractiv devine deja o traditie anuala pe care intregul sat o asteapta cu nerabdare.

 

Este un moment special care genereaza implicare, entuziasm si bucurie pentru comunitatea locala. Concursul este un eveniment unic in zona si se adreseaza tuturor celor cu varste cuprinse intre 7 si 70 de ani, care vor sa participe si sa se distreze alaturi de voluntarii Asociatiei AMURTEL.

"Vreau sa Fiu Activ" - este o initativa a Asociatiei de Ajutor AMURTEL care propune comunitatii locale activitati noi in aer liber, precum mersul pe bicicleta.  AMURTEL doreste sa stimuleze persoanele din mediul rural sa faca mai multa miscare si sa practice un stil de viata sanatos.

Cea de-a treia editie a concursului de ciclism se va desfasura si de aceasta data in localitatea Panatau, duminica, 3 septembrie, la ora 09.00.

Inscrierile se fac incepand cu data de 28 august 2017 pana la 1 septembrie 2017, intre orele 08.00 - 14.00.

I.G.

 

https://www.youtube.com/watch?v=jiYL7EmTbEg