Pericol pe sosele! Vezi aici cate masini cu defectiuni tehnice au fost surprinse pe drumurile din judet si ce alte sanctiuni au mai acordat politistii rutieri
Last Updated on 31/08/2017 by Iulian Gavriluta

rable inspectieZilele acestea, politistii cu atributii pe linie rutiera au continuat activitatile de supraveghere si control al traficului rutier, precum si de prevenire a accidentelor de circulatie, fiind aplicate in total, 195 de sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 52.000 lei. Cei mai multi dintre contravenienti au fost conducatori auto care nu au respectat regimul legal de viteza (42), nu au utilizat centura de siguranta (31), au condus autovehicule cu defectiuni tehnice (38), dar si pentru alte abateri in trafic.

 

Impotriva a 7 dintre conducatorii auto sanctionati din cauza vitezei, a fost luata si masura tehnico-administrativa de retinere a permisului in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioada de 90 de zile.

Politistii au retinut alte 15 permise conducatorilor auto care nu au respectat regulile privind prioritatea auto si pietonala (9), au efectuat depasiri neregulamentare(3), nu s-au prezentat la Politie in urma implicarii intr-un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale(2) sau nu au respectat semnificatia culorii rosii a semaforului(1).

Totodata si alti participanti la trafic (26 de pietoni, biciclisti si carutasi) care nu au respectat regulile de circulatie au fost sanctionati de politisti.

E.S.