(Fleș)Pleșoianu din PSD cere „expulzarea” de urgenta a ambasadorului SUA Hans Klemm – “Imi este rusine cu un astfel de coleg care a facut afirmatia nefericita de mai sus!” – deputatul PMP Buzau Adrian Mocanu
Last Updated on 31/08/2017 by Iulian Gavriluta

Adrian Mocanu comunicat FB“Pe zi ce trece asist cu stupoare cum unii colegi parlamentari isi dau drumul la gura fara sa constientizeze ce spun sau ce urmari pot avea astfel de declaratii de la un ales in Parlamentul Romaniei. Plesoianu - PSD, a trantit “mucii in fasole”, asa cum se spune “pe romaneste” si a scris pe Facebook (probabil in plen nu ar fi avut curajul?!) ca… “solicita EXPULZAREA (sic) din Romania a ambasadorului SUA Hans Klemm,” adaugand ca, daca ministrul de externe si premierul nu iau masurile necesare, inseamna ca accepta "statutul de colonie".

Domnule coleg pesedist, imi e jena ca impartim acelasi statut – de ales al poporului – dumneavoastra si intregul PSD nu aveti ce cauta intr-o democratie moderna si intr-un stat de drept. Mai mult, ma minunez cum membrii PSD nu l-au taxat inca pe deputat, ca vorba aia, antecedente au…Sova, Ponta si altii. Sa intelegem ca sunteti de acord cu cele afirmate, domnilor parlamentari PSD? Si pe cine mai vreti domniile voastre sa expulzati? Haideti…curaj, spuneti tot…tot ce clociti in laboratoarele de partid! Rusine colegi parlamentari ca nu amendati o astfel de afirmatie periculoasa…mai ales in contextual geopolitic din prezent! Declaratiile politice se asuma, adevarat, dar el a spus asta ca deputat PSD. Astfel stand lucrurile, intreb pe toti parlamentarii partidului de la “Putere”: Sunteti de acord cu cele afirmate de acest coleg Plesoianu? Daca nu, astept scuze publice de la respectivul coleg si o pozitie ferma a partidului, altfel este posibil sa ne ducem cu gandul mai departe si sa intelegem tot mai bine de ce sunteti de acord cu aceasta afirmatie. Romanii trebuie sa cunoasca adevarul!

Deputat PMP Buzau, Adrian Mocanu