FOTO/VIDEO – Percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri de risc
Last Updated on 30/08/2017 by Iulian Gavriluta

droguri BuzauLa data de 24 august a.c., poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Buzău şi Ploieşti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Buzău, au efectuat 6 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Râmnicu Sărat, la persoane cu vârste cuprinse între 21 şi 38 de ani, bănuite de cultivarea şi comercializarea plantelor de cannabis.

 

Din cercetări a reieşit că, în perioada decembrie 2015 -  august 2017, cei în cauză ar fi procurat şi cultivat mai multe plante de cannabis pe care le-ar fi valorificat şi oferit spre vânzare, pe raza judeţului Buzău.

În urma percheziţiilor au fost ridicate mai multe plante de cannabis, două grindere pentru tocat materia vegetală, două cântare electronice şi 5 telefoane mobile.

         

Şase persoane au fost conduse la audieri, la sediul D.I.I.C.O.T - Biroul Teritorial Buzău.

Faţă de o persoană, în vârstă de 33 ani, instanţa de judecată a dispus măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, iar faţă de alte două a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Activităţile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal instrumentat de poliţişti din cadrul S.C.C.O. Buzău, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Buzău.

La acţiune au participat jandarmi din cadrul I.J.J. Buzău.

E.S.

 

 

droguri BZ IPJ

 

https://www.youtube.com/watch?v=xATym8fo7_A&feature=youtu.be