COD GALBEN de……FURT in localitatea Berca! Buzoian pedepsit pentru furtul a sute de kilograme de fier vechi pe care incerca sa le valorifice la un centru de colectare
Last Updated on 30/08/2017 by Iulian Gavriluta

Fier vechiPolitistii din cadrul Sectiei de politie rurala Berca, in urma activitatilor specifice desfasurate in aceste zile, au depistat principalul banuit de comiterea unui furt dintr-o societate comerciala. 

Din cercetarile efectuate de politisti a reiesit faptul ca in ziua de 28 august  a.c., un barbat in varsta de 51 de ani, din localitatea Vernesti, ar fi sustras 14 usi metalice si mai multe componente de la diferite utilaje, din incinta punctului de lucru al unei societati comerciale aflata in insolventa, fiind depistat in timp ce le transporta cu un atelaj catre un centru de colectare din localitatea Sapoca. Au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor, atat bunurile si componentele metalice, cat si atelajul folosit la transportul acestora. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt si cercetarile continua pentru documentarea intregii activitati infractionale.

E.S.